Achtergrondmuziek

Muziek bepaalt hoe uw klanten zich voelen en hoe lang ze blijven.

Bepaal zelf hoe uw klanten zich voelen.

ThisPlays2 ontwerpt een muziekkanaal, uw eigen instore radio, volledig op maat.

Groevy is dus de muziek-afdeling van ThisPlays2. Niet alleen de genres, het ritme, de actualiteit van de muziek wordt afgestemd op uw handelszaak, maar nadien zullen echte DJ’s en muziekprofessionals song per song uw eigen radio up-to-date houden.

Samen met Groevy wordt een muziekformat vastgelegd uit een keuze van meer dan 280 muziekstijlen en tientallen parameters.

Muziek die perfect overeenkomt met de uitstraling van de winkel, zijn klanten en zijn medewerkers. Muziek die zorgt voor een goed gevoel en het juiste ritme, waardoor klanten langer in de winkel blijven en het wachten wordt verzacht. Thema-muziek en de programmatie van audiospots is inbegrepen. Honderden muzieknummers per dag, en elke week nieuwe updates, volautomatisch, maar wel volledig op maat. Uw medewerkers hebben zelfs de kans om verzoeknummers aan te vragen binnen het vooraf bepaalde format wat extra motiverend werkt.

De muziekoplossing van Groevy is all-in:

Huur player, software, abonnement op maat, wekelijkse updates met de nieuwste hits, verzoeknummers door medewerkers, thema- en periodemuziek, eventuele programmatie audio advertising, 24/24 full service en interventies, telefonische assistentie, bespreking individueel muziekformat per winkel of regio, opstart en installatie per winkel.

Interesse in achtergrondmuziek in jouw winkel?  www.groevy.com

Methodologie

Klantcases

Fitopia

De Banier

AD Delhaize

A12 Shopping

ODE AAN HET ZINTUIGLIJKE: Kijken