AG Insurance

AG Bestaat al bijna 200 jaar

Van pensioenverzekering tot gezondheidszorg, van autobijstand tot investeringen in de Belgische economie … Ze hebben het uitgerekend, in alle domeinen waarin ze actief zijn.

Zoals u ziet, is AG een veelzijdig bedrijf. Een bedrijf dat er alles aan doet om ervoor te zorgen dat zijn klanten vandaag kunnen genieten en zich tegelijkertijd voorbereiden op morgen. Zodat ze met gemoedsrust en vol vertrouwen naar de toekomst kunnen kijken. Elke minuut. Elke seconde. Al bijna 200 jaar. Ze zijn er voor u.

Digital Signage in de AG-campus in Brussel

In de AG-campus in Brussel voorziet en onderhoudt ThisPlays2 de dynamische content op de beeldschermen. Zowel via een dynamische banner aan de inkom, als op de videowall achter het onthaal en op de verschillende schermen in de ruimtes. Onze content-afdeling TheMotion3 animeerde persoonlijke, informatieve en inspirerende boodschappen in de huisstijl van AG Insurance.

Omdat AG een groot bedrijf is worden de schermen ingezet om de vele medewerkers op een efficiënte manier te kunnen informeren en inspireren. Zo weten alle medewerkers wat er zich afspeelt in en rondom het bedrijf. Er werd ook een klok geprogrammeerd die tot op de seconde de tijd aangeeft.

Momenteel voorziet ThisPlays2 deze content al op verschillende locaties van AG.

Storytelling in de wachtruimte

Ook aan de inkom in de wachtruimte worden bezoekers en klanten geïnformeerd en geïnspireerd. Op dit scherm doet AG ook een beetje aan storytelling, om hun bijna 200 jarig bestaan te kunnen kaderen. Hier in de AG campus is er een gezellige en groene hoek gecreëerd, waar bezoekers rustig even kunnen zitten en hun laptop kunnen openklappen.

In de overige ruimtes van de nieuwe campus zijn er ook schermen geplaatst met gelijkaardige boodschappen. Zowel aan de kantoorruimtes, eventruimtes, vergaderzalen en eetzalen worden er zichtbaar boodschappen weergegeven.


Gerelateerde cases