Beeldschermen

Renovatie

AS Adventure trok weg uit de Veldstraat en zit nu veel ruimer in de Zonnestraat. In het gebouw zaten tot voor kort nog de winkels Sports Direct, Ulla Popken en Squatra reizen.

De gevel was verstopt achter lelijke reclamepanelen, de binnenzijde was zowel in de hoogte als de breedte opgedeeld in stukken. 

Tot eigenaar Vastnet Retail Belgium aan Karuur Architecten uit Antwerpen de opdracht gaf het pand grondig onder handen te nemen. 2 miljoen euro werd daar tegenaan gegooid en de werken gebeurden in nauwe samenwerking met Monumentenzorg.

Zo komt het dat de pracht en praal van 1922, toen het gebouw van architect Maurice Fetu pas af was, weer helemaal zichtbaar is. De tussenverdiepingen zijn verdwenen, zodat de art deco-koepels in glas-in-lood weer zichtbaar zijn. Het geeft een imposant zicht als je er binnen wandelt.

“Het geeft een imposant zicht

als je er binnen wandelt.”

De verdiepingen kregen prachtige balustrades. Ook de gevel werd helemaal opgesmukt. Er is een jaar gewerkt aan de meer dan geslaagde transformatie, die nu al een voorbeeld voor Gent wordt genoemd.

Brainstorm Beeldschermcommunicatie

ThisPlays2 werd gevraagd om mee na te denken over de implementatie van beeldschermen, met respect voor het gebouw.

Aan de kassa hangt de videowall

met 3 grote 65 inch schermen

verticaal naast elkaar.

Aan de achter- en onderzijde van de trappen werden 8 beeldschermen gemonteerd in 4 compacte videowalls. Op de videowall worden beelden weergegeven van mensen die hun sport beoefenen, zoals fietsen, skiën en hiking.

Zo wordt de prachtige ruimte op een harmonieuze manier verder aangevuld met bewegende inspirationele beelden.

As Adventure gebruikt de Seenspire software

Seenspire is een online toepassing die op een zeer snelle en effciënte manier het mogelijk maakt om social content weer te geven op een zeer dynamische en attractieve manier op beeldschermen.

Seenspire is een plugin die perfect kan worden ingepast in het Zebrix beheerplatform van ThisPlays2.

AS Adventure trekt al jaren de kaart van de Social Media. Dagelijks worden berichten geplaatst door hun eigen team, maar ook door hun klanten. Ook die beelden kunnen worden weergegeven op de beeldschermen in de winkels, weliswaar na goedkeuring. Dit kan gebeuren via desktop op via een zeer eenvoudige swipe-app.

De beeldschermen van AS Adventure laten nu nog meer de leefwereld van hun klanten zien, niet alleen door inspirationele beelden en foto’s, maar ook via de social media.

Hoe gaat ThisPlays2 te werk?

ThisPlays2 hanteert de COSOS methodologie: COntent, SOftware en Schermen. Bij ThisPlays2 starten we steeds 2 trajecten op voor narrowcasting: het creatieve en het technische.

Voor het creatieve traject wordt samen met de content-afdeling een content-plan uitgewerkt voor de specifieke doelgroep van jouw winkel en het opstartpakket met video-animaties uitgewerkt. Deze digitale content is de perfecte boodschap voor jouw doelgroep.

Voor het technische traject komen we samen met onze techniekers ter plaatse. We bespreken waar de narrowcasting hardware zal worden geïnstalleerd en hoe de bekabeling en internetaansluiting loopt.

We installeren minutieus al deze componenten tot volledige tevredenheid. ThisPlays2 is vanaf dan dagelijks bereikbaar voor alle ondersteuning voor het narrowcasting systeem op het vlak van creatie en programmatie van de beelden in de narrowcasting software.

Wil je graag meer klantenverhalen lezen?

Wil je graag meer blogberichten zien?

Volg ons ook op FacebookInstagram & op Linkedin!


Gerelateerde cases