Beeldschermen met inspirerende content

De beeldschermen van ThisPlays2 in de Oxfam winkels, geven de partners in het zuiden weer. De beeldschermen inspireren bezoekers van de Oxfam winkels. Ook wordt er informatie afgespeeld met nieuwe  acties en events. De content is gecreëerd om het verhaal van Oxfam te vertellen aan de consument.

Wie is Oxfam?

Oxfam België/Belgique is een beweging die strijdt tegen ongelijkheid en voor economische rechtvaardigheid. Dat doen ze in woord en daad en met respect voor de grenzen van onze planeet. Zo zorgen ze ervoor dat iedereen een menswaardig leven kan leiden en elk fundamenteel recht voluit kan uitoefenen. 

Hoe kwam Oxfam in contact met ThisPlays2?

Oxfam werkt samen met Retail Office: het agentschap dat het winkelconcept Oxfam heeft ontwikkeld. Retail Office had al ervaring met beeldschermen van ThisPlays2. Dat heeft Ive Boogaerts: adviseur en coach van het nieuwe winkelconcept, overtuigd om ThisPlays2 ook te contacteren.

Tijdens de eerste meeting werd er door ThisPlays2 pro actief mee nagedacht en gebrainstormd met de klant. Samen lukte het om de ideeën tot een geslaagd eindresultaat te brengen. Er waren slechts twee weken de tijd om het ontwerp met de beeldschermen en de content er op vorm te geven. 

de CLIP methodologie

Alle beschikbare beelden werden bij elkaar verzameld en gesorteerd volgens de CLIP methodologie van ThisPlays2. Verder creëerde Oxfam nog zelf een aantal inspirerende clips. Bijvoorbeeld over de partners in het zuiden maar ook over hun producten. 

Onze content-programmeur staat voor u klaar

Dit alles wordt vlot beheerd via het Zebrix Platform en ondersteund door de content en technische afdeling van ThisPlays2. De klanten van ThisPlays2 staan rechtstreeks in contact met content-programmeur Kenny. Hij legt het gebruik van de software heel goed en duidelijk uit, ook naar eventuele andere organisaties in het gebouw en/of bedrijf toe. 

Kenny staat altijd klaar om extra ondersteuning te bieden. 

Wil je graag meer klantenverhalen lezen?

Wil je graag meer blogberichten zien?

Volg ons ook op FacebookInstagram & op Linkedin!

Tekst: Charlotte Hancké
Foto’s: ThisPlays2