Een videowall voor Casa Gelato

ThisPlays2 ontwikkelde een videowall met een aantrekkelijke animatie, gecreëerd om klanten aan te trekken. Om te beginnen toont de videowall het menu van Casa gelato en zet het de verschillende smaken in de kijker. De warme wafels, maar ook nieuwe smaken en promoties worden getoond op het scherm.

Casa Gelato is dé plek in het Waasland Shopping Center om een ijsje te bestellen. Ze bereiden artisanaal roomijs volgens de echte Italiaanse gelato traditie, weliswaar met elke dag vers gedraaid ijs. Het ijs wordt bereid met enkel natuurlijke producten om de originele smaak te bekomen. Casa Gelato is trendsetter en lanceert regelmatig nieuwe smaken.

 

Onze content-programmeur staat voor u klaar

De content op de videowall wordt vlot beheerd via het Zebrix Platform en ondersteund door de content en technische afdeling van ThisPlays2. Bovendien staan de klanten van ThisPlays2 rechtstreeks in contact met content-programmeur Kenny. Hij legt het gebruik van de software heel goed en duidelijk uit, ook naar eventuele andere organisaties in het gebouw en/of bedrijf toe. Kenny staat altijd klaar om extra ondersteuning te bieden.

De klant kan ook zelf gemakkelijk de beelden op de videowall aanpassen, zodat ze de content mee kunnen afstemmen op de verschillende seizoenen. In de winter worden er namelijk meer warme wafels verkocht dan ijsjes, dus wordt hier dan ook meer op gepromoot.

 

Met een videowall de aandacht trekken

Aan de overzijde van de gang, zijn de kassa’s van een grote supermarkt. Daar staan veel mensen aan te schuiven die zicht hebben op de winkel van Casa Gelato. Met het doel om de aandacht te trekken kwamen we op het idee om de 3 schermen op bepaalde momenten plots rood en roze te laten worden. Dit zijn immers kleuren die passen binnen de stijl van het brand. Dankzij deze snelle kleuren op de videowall te laten flitsen, kijken meer mensen op en wordt ten slotte de aandacht meer gevestigd naar de beeldschermen.

Wil je graag meer klantenverhalen lezen?

Wil je graag meer blogberichten zien?

Volg ons ook op FacebookInstagramLinkedin!

Tekst: Charlotte Hancké
Foto’s: ThisPlays2