Een beeldscherm in een kapperszaak in spiegelbeeld

In de kapperszaak Ceceo in Schoten ThisPlays2 heeft een beeldscherm in kapperszaak CECEO gemonteerd, tegenover de spiegel. Klanten kijken dus niet rechtstreeks naar het scherm, maar via de spiegel. Daarom wordt alle content (foto’s en video’s) in spiegelbeeld geprogrammeerd. Klanten kunnen nu perfect “Ceceo TV” volgen terwijl ze hun haar laten knippen bij deze bekende Schotense kapper.

Het optimaliseren van de klantervaring

Peter wilt de klantervaring in zijn kapperszaak optimaliseren. Dit doet hij door een aangename omgeving te creëren voor zijn klanten. Terwijl dat zijn klanten in de stoel zitten en in spanning afwachten op hun nieuwe kapsel, wordt er vaak rondgekeken naar het beeldscherm in de kapperszaak door de spiegel.

Dankzij de content in spiegelbeeld kunnen ze nu perfect mee volgen wat er op het scherm te zien is. Deze efficiënte oplossing zorgt ervoor dat ze tijdens hun knipbeurt gerichte vragen kunnen stellen over de producten die er op verschijnen, maar ook dat ze wat aangename afleiding hebben wanneer ze moeten wachten tijdens een haarkleuring. 

Ook Peter zelf en zijn collega’s kunnen tijdens het knippen doeltreffender mee volgen wat er allemaal te zien is. De klanten reageren aangenaam verrast op het originele idee. 

Achtergrondmuziek op Maat

De muziekafdeling van ThisPlays2 genaamd Groevy verzorgt ook de achtergrondmuziek van CECEO. Dit hielp Peter om de de klantervaring in zijn kapperszaak optimaliseren. Klik op de volgende link om daar meer over te lezen: Groevy – CECEO

Wil je graag meer klantenverhalen lezen?

Wil je graag meer blogberichten zien?

Volg ons ook op FacebookInstagram & op Linkedin!


Gerelateerde cases