De Geus Dert13n

De Geus Dert13n

De Geus Dert13n is een fietsenwinkel in Antwerpen met een sportief, gevarieerd én hoogwaardig aanbod. Voor professioneel advies van mensen die zelf ook elk weekend op de sportfiets zitten, moet je bij hen zijn. De Geus Dert13n is de nieuwe winkel in Antwerpen voor racefietsen, gravelbikes en mountainbikes. Ook voor een vakkundige bikefitting kan je bij hen terecht.

Al ruim 35 jaar zijn zij jouw vertrouwde verdeler van kwaliteitsfietsen. Ga alvast eens een kijkje nemen aan de Geuzenstraat 13 in Antwerpen, het walhalla voor iedereen die op zondag liever op het zadel zit dan op de zetel.

Klantbeleving met een persoonlijke aanpak én digital signage

Bij De Geus Dert13n staan de medewerkers voor je klaar om te luisteren en te adviseren. Heb je een bepaalde fiets in gedachten of zit je met een bepaald probleem? Dan kan je gerust in deze winkel terecht voor een oplossing op maat met gratis tips & tricks.

De Geus Dert13n vroeg aan ThisPlays2 om een horizontaal 43 inch scherm te installeren aan de muur recht tegenover de ingang. Dit scherm is een Samsung Professional scherm, met 500 candela en een mat panel, wat ervoor zorgt dat het scherm niet reflecteert en een brede inkijk-hoek heeft.

Wanneer je als klant de frisse en moderne winkel binnen stapt, wordt je meteen verwelkomd met leuke content van Themotion3.

Creatief aan de slag met dynamische content

TheMotion3 illustreerde en animeerde speciaal voor De Geus een koersfietser die doorheen de dynamische content op het scherm voorbij fietst. Verder animeerde theMotion3 alle informatieve en inspirerende content in de huisstijl van De Geus Dert13n in de vorm van bewerkbare templates.

Deze content is door het marketingteam en de medewerkers van fietsenwinkel De Geus Dert13n makkelijk zelf aan te passen en bij te werken via het zebrix-platform. Zo kunnen ze er ook zelf voor zorgen dat de informatie op het scherm actueel blijft.

Wil je graag meer klantenverhalen lezen?

Wil je graag meer blogberichten zien?

Volg ons ook op FacebookInstagram & op Linkedin!


Gerelateerde cases