Diamanti Per Tutti

De Diamanti Per Tutti-sieraden worden in beeld gebracht via een dubbelzijdig etalagescherm.

Nadat de winkel van Diamanti Per Tutti verhuisd is van de Drukkerijstraat naar de Steenhouwersvest, hebben we hun voormalige etalagescherm aangepast naar het huidige tweezijdig Samsung Professional 55 inch etalagescherm met 500 candela en mat panel. Deze schermen bieden een grote inkijkhoek en geven meer licht dan standaard schermen. Dit nieuwe scherm wordt aangestuurd door de bestaande Zebrix software licenties die Diamanti Per Tutti al mee nam vanuit de Drukkerijstraat.

Het nieuwe scherm wordt verticaal in een op maat gemaakte displaywand geplaatst. Deze op maat gemaakte omkasting zorgt ervoor dat Diamanti Per Tutti naast en rondom het scherm ook nog fysieke juwelen kan tonen in hun etalage. Bovendien geeft dit dubbelzijdig scherm niet enkel beeld naar buiten toe, maar kan je ook binnen in de winkel genieten van de dynamische beelden.

We nemen je graag mee naar Diamanti Per Tutti in de Steenhouwersvest Antwerpen.

Als diamanthoofdstad van de wereld staat Antwerpen ook bekend om zijn mode-erfgoed op wereldniveau. Antwerpen is dus een perfecte bodem voor een eigentijds juwelenmerk, waar tijdloze diamanten modieus, leuk en toegankelijk zijn.

De juwelen van Diamanti Per Tutti zijn geïnspireerd op tijdloze lijnen en vormen. Diamanti Per Tutti beschrijft hun juwelen als je dagelijkse metgezel. Nooit dominerend, maar net aanwezig genoeg waardoor jij je zelfverzekerd, speciaal en mooi voelt.

Diamanti Per Tutti-sieraden zijn gemaakt van 925 sterling zilver, verguld met 18 karaat roze of geelgoud vermeil of wit rhodium, en handgezet met echte natuurlijke diamanten en prachtige edelstenen. Zo zijn ze toegankelijk, authentiek en perfect afgestemd op uw persoonlijke stijl.

Diamanti per Tutti Rijsel (Foto: Diamanti Per Tutti)

Gerelateerde cases