Fietsen De Geus

35 jaar Fietsen De Geus

Al ruim 35 jaar staan de fietsenwinkels van De Geus in Groot-Antwerpen bekend om de beste kwaliteitsfietsen, de meest originele accessoires, een goede (na-)service en een degelijke hersteldienst.

Dankzij hun kernwaarden zijn ze in staat om jou als Antwerpenaar te kunnen helpen met je fietsvraagstukken: Professioneel advies moet gratis zijn, ze verkopen alleen fietsen van hoge kwaliteit en een topservice na jouw aankoop is vanzelfsprekend.

Hoe zorgt Fietsen de Geus voor een eersteklas klantenbeleving in de winkel?

Fietsen De Geus is een gezellige fietsenwinkel waar jij als klant ontvangen wordt in een warm interieur. De industriële stijl wordt in de hele winkel doorgetrokken. Natuurlijke materialen zoals beton, hout en planten spelen een belangrijke rol en vormen een mooi contrast met het materiaal en de kleuren van de fietsen.

Wanneer je binnen komt in de winkel in Antwerpen wordt je meteen met een glimlach onthaald aan de toonbank door medewerkers van De Geus. De klant komt op de eerste plaats en er wordt uitgebreid tijd genomen om te luisteren naar de vragen en de noden van de klant, gevolgd door advies op maat.

Een etalagescherm voor fietsenwinkel De Geus op de Marnix-plaats in Antwerpen.

ThisPlays2 plaatste in de vestiging van de fietsenwinkel De Geus in Antwerpen een verticaal 55 inch samsung scherm (70 cm op 123 cm) op een paal van vloer tot plafond. Het etalage-scherm heeft tot 4000 candela aan licht, zodat het scherm het daglicht kan overwinnen.

De schermen worden aangestuurd door de Zebrix-software, waardoor ook de medewerkers van De Geus makkelijk zelf de content kunnen updaten en aanpassen met actuele informatie.

Al van op de straat wordt de klant geïnspireerd en geïnformeerd.

Door een scherm in de etalage te plaatsen wilt De Geus al een ervaring creëren voor zijn klanten nog voor ze de winkel binnen stappen. Ze inspireren en informeren hun klanten met leuke dynamische content en illustraties waar de verschillende klanten zichzelf in kunnen herkennen.

Zo werd er bijvoorbeeld ook aan TheMotion3 ( content-afdeling van ThisPlays2) gevraagd om animaties te maken van verschillende type klanten op verschillende soorten fietsen. Zowel voor stadsfietsen, bakfietsen, elektrische fietsen etc. werden er een uniek personages ontworpen die op een ludieke manier al fietsend op het scherm verschijnen. Ook actuele info werd op een leuke dynamische manier geanimeerd en geprogrammeerd.

Wil je graag meer klantenverhalen lezen?

Wil je graag meer blogberichten zien?

Volg ons ook op FacebookInstagram & op Linkedin!


Gerelateerde cases