GEA-TV inspireert innovatie-gezinde producenten.

GEA is een van de grootste leveranciers van technologie voor de voedselverwerkingsindustrie en voor een breed scala aan andere verwerkingsindustrieën. Als internationale technologische groep is het bedrijf gericht op procestechnologie van wereldklasse en componenten voor verfijnde productieprocessen. Ze zijn actief in de chemiesector, de farmaceutische sector, melkveehouderijen en in de productie van dranken, voedingsmiddelen en zuivelproducten.
In de GEA-vestiging in Wommelgem worden personeelsopleidingen georganiseerd en komen zeer regelmatig klanten op bezoek. Om dit ontvangst van klanten en medewerkers te optimaliseren koos GEA ervoor om samen te werken met ThisPlays2.
Een deel van de vestiging werd uitgerust met nieuwe opleidingsruimtes. Deze schermen zorgen ervoor dat bezoekers op de hoogte blijven via GEA TV, interactieve presentaties kunnen volgen en live camerabeelden bekijken vanuit de nabijgelegen labo’s in Wommelgem of in de andere vestigingen van GEA over heel de wereld.
Bij het binnengaan van de opleidingsruimtes, valt vooral de grote videowall op die klanten en medewerkers informeert en inspireert.