Kwalident

Kwalitatieve tandverzorging voor jong en oud

Bij tandartsenpraktijk Kwalident staat er steeds een enthousiast en dynamisch team voor u klaar. Onze algemene tandartsen, specialisten en assistentes kunnen u ontvangen en de best mogelijke zorgen aanbieden binnen alle domeinen van de tandheelkunde. Als patiënt geniet u van de voordelen van een groepspraktijk waarbij meerdere specialisten samenwerken onder één dak.

Beeldschermcommunicatie in de wachtzaal

De wachtzaal van Kwalident is zo ingericht om de patiënten zo goed mogelijk op hun gemak te doen voelen. Dankzij warme en moderne materialen wordt er een rustgevende hoek gecreëerd. Het beeldscherm is zodanig geplaatst dat het vanuit de hele wachtzaal goed te zien is. Op het beeldscherm wordt er nuttige, leuke en dynamische content weergegeven die de patiënt informeert, tips geeft, en gerust stelt.

Hier is er gekozen om een horizontaal Samsung Professional 65 inch scherm te plaatsen met 500 candela en een mat panel, wat ervoor zorgt dat het scherm niet reflecteert en een brede inkijk-hoek heeft.

Content creatie door TheMotion3

Ons content-team maakte een logo-animatie voor Kwalident met verschillende animaties in hun eigen huisstijl. Zo wordt er bijvoorbeeld hun manier van werken getoond, de verschillende behandelingen met een beetje uitleg en leuke weetjes over het gebit. Ook poetsinstructies mochten zeker niet ontbreken.

Wil je graag meer klantenverhalen lezen?

Wil je graag meer blogberichten zien?

Volg ons ook op FacebookInstagram & op Linkedin!


Gerelateerde cases