Hoge kwaliteit LED Wall en digital signage

in de Pop-Up store van Les Jumelles Antwerpen

Les Jumelles werd in 2016 opgericht door mom-boss Magalie Aerts.

Les Jumelles is een Antwerpse webshop die een zorgvuldig geselecteerd assortiment van producten en merken aanbiedt. Een webshop boordevol vrouwelijke items die in het oog springen, verfijnd en gewild zijn. Ze zijn begonnen met een pop-up store in Knokke, nu lanceren ze hun merk in een pop-up store in het hartje van Antwerpen. Les Jumelles markeert hun merk in heel België en er komen nog veel meer spannende concepten en locaties aan.

ThisPlays2 verzorgde de beeldschermcommunicatie in beide pop-up stores.

LED-scherm in Les Jumelles

Eyecatchers in de winkel

Een Etalagescherm, een groot LED-scherm achter de kassa, en nog een paar productschermen doorheen de winkel. Inspireren en informeren is key in Les Jumelles. De content en beeldschermen passen perfect bij de uitstraling en branding van Les Jumelles.

Dankzij de dynamische content wordt de winkel ondergedompeld in licht en kleur. Al vanop de straat wordt je aandacht getrokken door de kleurrijke en dynamische etalage. Daar wordt je nieuwsgierigheid gewekt om te gaan kijken hoe de winkel er van binnen uitziet. Welke mooie kleren liggen daar binnen op jou te wachten?

Wil je graag meer klantenverhalen lezen?

Wil je graag meer blogberichten zien?

Volg ons ook op FacebookInstagram & op Linkedin!


Gerelateerde cases