Ligo

Ligo biedt praktische cursussen aan voor volwassenen die hun vaardigheden, kennis & skills willen verbeteren in het dagelijks leven. Met 13 centra verspreid over Vlaanderen en Brussel biedt Ligo op maat gemaakte leertrajecten aan op het gebied van taal, rekenen, computervaardigheden en maatschappelijke oriëntatie.

Ligo heeft het doel om individuen van 18 jaar en ouder, met maximaal een diploma beroepssecundair onderwijs, in staat te stellen om zelfverzekerd door het moderne leven te navigeren. Met persoonlijke begeleiding en kleine groepen kunnen deelnemers in hun eigen tempo leren en verbinding maken met anderen die een vergelijkbaar leertraject volgen.


Ligo gelooft dat continu leren mensen sterker maakt in hun persoonlijke, professionele en sociale ondernemingen, waardoor iedereen de kans krijgt om te floreren.

Voor hun locatie in Antwerpen zocht Ligo een flexibele oplossing om meer visibiliteit te creëren vanop het straatbeeld. Dankzij dynamische, kleurrijke, inspirerende en informerende content willen ze voorbijgangers en bezoekers uitnodigen om binnen te wandelen.

Deze content wordt afgespeeld via de gebruiksvriendelijke Zebrix-software. ThisPlays2 creëerde een aantal levendige templates, volledig binnen de huisstijl van Ligo, om de communicatiedienst gemakkelijk op weg te helpen.


Gerelateerde cases