Mintjens Meubelen

Mintjens “Made in Belgium”: duurzaamheid, kwaliteit, goede service, flexibiliteit en correcte levertijden

Mintjens is een Kempisch meubelfabriek met al meer dan 60 jaar ervaring in massief en fineer hout. Met een grote passie voor hout en interieur, ontwerpen en maken ze eikenhouten meubelen op maat. Dit op een ecologisch verantwoorde manier in eigen streek. Kennis, vakmanschap en betrouwbaarheid staat bij hen centraal.

Ze zijn erg kieskeurig wat de materiaalkeuze betreft. Zo is het hout zorgvuldig geselecteerd en enkel afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Daarnaast voldoen de gebruikte producten aan de strengste normen. Respect voor de natuur staat centraal. 100% van hun productie gebeurt lokaal in hun fabriek te Westmalle.

Etalage LED-scherm in de showroom in Hopland in Antwerpen

Mintjens zocht een geschikte partner voor de beeldschermcommunicatie in de etalage van Mintjens Meubelen te Hopland. Samen met ThisPlays2 werd er een etalagescherm geïnstalleerd bestaande uit een LED-wand van 100 cm breedte en 200 cm hoogte. Deze Led-wand heeft een pitch P3.9 (kijkafstand van op 4 meter) en 3000 candela om het daglicht te overwinnen. De content op het paneel wordt aangestuurd met de Zebrix software.

logo-animatie door het contentteam van ThisPlays2: TheMotion3


Gerelateerde cases