Bluewater Shopping Centre in Stone, Kent, dicht bij de M25 ringweg rond Londen werd een twintigtal jaar geleden gebouwd en huisvest 330 winkels. Jaarlijks komen 27 miljoen bezoekers. In dit shopping center opende Snow & Rock, de keten van vrijetijdskleding in Engeland een grote winkel op de eerste verdieping. Er werd door het management van AS Adventure Group gekozen om een videowall te plaatsen om voldoende visibiliteit te geven aan de nieuwe winkel.

Tussen 2 etalages werd een video-wall gemonteerd van 5 meter breed op 3 meter hoog, bestaande uit panelen van 50 x 50 cm. De panelen hebben een lichtopbrengst van 6.000 nit, wat meer dan het zesvoudige is van een LED bord dat binnen wordt geplaatst. Deze lichtopbrengst is nodig om alle beelden nog duidelijk zichtbaar weer te geven, zelfs bij volop zonlicht. Wanneer duisternis valt, zakt de lichtopbrengst in functie van het omgevingslicht.

Het resultaat is een echte eye-catcher die vanuit de gehele mezzanine goed te zien is. Iedereen die nu het Bluewater Shopping Centre bezoekt weet waar de Snow & Rock winkel zich bevindt en spreekt via inspirerende beelden hun doelgroep aan.