The Fashion Store

The Fashion Store

Wat The Fashion Store uniek maakt, is dat zij net dat stapje verder gaan voor hun klanten. Ze zijn altijd op zoek naar hoe ze hun service kunnen verbeteren. Ze staan voor elke klant klaar met een glimlach en vakmanschap. Stylingtips en modeadvies is waar ze zich sterk in maken.

Met meer dan 80 verschillende merken is er voor iedere klant wat wils. Namen zoals Atmos Fashion, Tommy Hilfiger, Terre Bleue, Only, Vila, PME, Antwrp, Selected, S.Oliver en heel wat meer liggen bij hen in de winkel.

Beeldschermcommunicatie in de winkel

De holding boven kledingketen ZEB nam in maart 2018 The Fashion Store over.  Daar waar ZEB vooral jonge en zeer trendbewuste klanten aantrekt, spreekt The Fashion Store een actief maar iets ouder cliënteel aan, met een aanbod van Belgische en internationale modemerken.

ThisPlays2 plaatste achter de kassa’s van de vernieuwde winkels een grote LED-wall waar gepersonaliseerde en inspirerende content op getoond wordt.

ThisPlays2 ondersteunt de marketingafdeling van The Fashion Store door achter elk van de 4 à 5 schermen in de winkel een media-player te plaatsen en deze te koppelen aan het Zebrix Narrowcasting beheerplatform.

Content op maat

Nadat in co-creatie alle content (beelden, video’s, animaties, campagnes, etc…) werden geanimeerd en geprogrammeerd, kan nu het team autonoom aan de slag om hun communicatie- en verkoopdoelstellingen te halen door gebruik te maken van beeldschermcommunicatie.

Grote LED-wall in The Fashion store Zoersel

In The Fashion Store in zoersel installeerden we een grote LED wall in de etalage.

Ook achter de kassa plaatste ThisPlays2 een LED scherm. Zo inspireert The Fashion Store zijn klanten met sfeerbeelden van nieuwe collecties.

Wil je graag meer klantenverhalen lezen?

Wil je graag meer blogberichten zien?

Volg ons ook op FacebookInstagram & op Linkedin!


Gerelateerde cases