Heb jij zin om de nieuwe installateur van ThisPlays2 te worden?

Wie zijn wij?

ThisPlays2 ondersteunt retailers en bedrijven om sfeer, communicatie en verkoop op de winkelvloer te optimaliseren door middel van animatie video’s, beeldschermcommunicatie en muziek op maat.

ThisPlays2 onderscheidt zich door niet alleen volledige audio en video installaties te plaatsen en te onderhouden, maar is ook de dagdagelijkse partner voor creatie en programmatie van alle beelden en muziek.

Dankzij gepersonaliseerde achtergrondmuziek en dynamische beeldschermcommunicatie beschikken de klanten van ThisPlays2 over een efficiënt en krachtig communicatiemiddel, wat zorgt voor een intensere winkelbeleving, optimaal geïnformeerde klanten en een verhoogde omzet.

ThisPlays2 hanteert voor alle beeldschermcommunicatie-projecten een specifieke methodologie:  COSOS, wat staat voor: content, software en schermen.

Maar vooral: wie ben jij?

Heb je zin in een nieuwe, frisse & afwisselende job bij jou in de buurt? Ben je leergierig & gemotiveerd om mee met ons team garant te staan voor techniek en installaties? Maar vooral: wordt jij ook zo vrolijk van beeld & geluid?

Dan ben jij diegene die we zoeken!

Je komt terecht in een 15 koppig team van doeners en denkers, jonge collega’s en iets minder jonge collega’s met een hoge “yes we can” visie. ThisPlays2 is een waarde gedreven organisatie waar transparantie, bereikbaarheid en snelheid ervoor zorgen dat geen enkele dag dezelfde is.

Geen zorgen als je nog niet veel ervaring hebt, als je een handige Harry bent, zorgen wij voor je opleiding! Geen weekend of avondwerk, gewoon een 9 tot 17u30 samen met een leuk team!

Als jij de juiste persoon bent, krijg je een correct loon, een pensioenverzekering, maaltijdcheques, GSM, laptop en elk dag verse soep.

Interesse?

Stuur zeker je CV naar:

in**@th********.com

Doe ook mee aan onderstaande vragenlijst zodat wij jou alvast een beetje beter leren kennen!

Vacature Technieker
Hoe ben je bij ThisPlays2 terecht gekomen?
Welke karaktereigenschappen omschrijven jou het best?

Vergeet vooral ook je CV niet te

sturen naar in**@th********.com!

Wil je graag meer klantenverhalen lezen?

Wil je graag meer blogberichten zien?

Volg ons ook op FacebookInstagram & op Linkedin!