Heb jij zin om de nieuwe sales support collega van ThisPlays2 te worden?

Wie zijn wij?

ThisPlays2 ondersteunt retailers en bedrijven om sfeer, communicatie en verkoop op de winkelvloer te optimaliseren door middel van animatie video’s, beeldschermcommunicatie en muziek op maat.

ThisPlays2 onderscheidt zich door niet alleen volledige audio en video installaties te plaatsen en te onderhouden, maar is ook de dagdagelijkse partner voor creatie en programmatie van alle beelden en muziek.

Dankzij gepersonaliseerde achtergrondmuziek en dynamische beeldschermcommunicatie beschikken de klanten van ThisPlays2 over een efficiënt en krachtig communicatiemiddel, wat zorgt voor een intensere winkelbeleving, optimaal geïnformeerde klanten en een verhoogde omzet.

ThisPlays2 hanteert voor alle beeldschermcommunicatie-projecten een specifieke methodologie:  COSOS, wat staat voor: content, software en schermen.

Maar vooral: wie ben jij?

Samen met de sales managers stel je de offertes op en volg je deze verder op. Is de offerte goedgekeurd, bedank je onze nieuwe klant, bestel je alles bij onze leveranciers en plan je de taken in voor het content en het operationele team. Ondertussen communiceer je met onze klanten over de volgende stappen.

Je bent een kei in positieve klantgerichte communicatie, waarbij teamwork hoog bij je staat aangeschreven. Je bent proactief en georganiseerd in je manier van werken. Je kan zelfstandig werken en houdt ervan om processen te verbeteren.

Je komt terecht in een 15 koppig team van doeners en denkers, jonge collega’s en iets minder jonge collega’s met een hoge “yes we can” visie. ThisPlays2 is een waarde gedreven organisatie waar transparantie, bereikbaarheid en snelheid ervoor zorgen dat geen enkele dag dezelfde is. Bovendien zijn er doorgroeimogelijkheden want er is nog zo veel te doen.

Je spreekt vloeiend Nederlands, Engels en Frans.

Als jij de juiste persoon bent, krijg je een correct loon, een pensioenverzekering, een (elektrische) firmawagen, maaltijdcheques, GSM, laptop en elk dag verse soep.

Interesse?

Stuur zeker je CV naar:

in**@th********.com

Doe ook mee aan onderstaande vragenlijst zodat wij jou alvast een beetje beter leren kennen!

Vacature sales support
Hoe ben je bij ThisPlays2 terecht gekomen?
Welke karaktereigenschappen omschrijven jou het best?

Vergeet vooral ook je CV niet te

sturen naar in**@th********.com!

Wil je graag meer klantenverhalen lezen?

Wil je graag meer blogberichten zien?

Volg ons ook op FacebookInstagram & op Linkedin!