Zebrix

ThisPlays2 werkt met schermen die zijn voorzien van Zebrix Digital Signage Software. Deze gebruiksvriendelijke software biedt vele mogelijkheden.

Doordat de Zebrix software rechtstreeks op het scherm geïnstalleerd wordt, behoren ingewikkelde instellingen en configuraties met een externe mediaspeler tot het verleden.

Voordelen van de Zebrix signage software:

Gebruiksgemak: geen externe mediaspeler of complexe software, Zebrix staat in het teken van gebruiksvriendelijkheid.

Voordelig: de software is zeer voordelig in het gebruik. Doordat het direct op het scherm geïnstalleerd wordt, hoeven er ook geen (dure) servers onderhouden te worden.

Betrouwbaar: Zebrix wordt wereldwijd gebruikt voor digital signage schermen. Door de constante ontwikkelingen is de software altijd up-to-date en zeer betrouwbaar.

Vanzelfsprekend zult u regelmatig nieuwe content op uw schermen willen tonen, bijvoorbeeld de laatste aanbiedingen of het laatste nieuws binnen de organisatie. Met de Zebrix software is het zeer eenvoudig om dit te realiseren vanaf een computer, laptop of smartphone.

Er is hiervoor geen externe software of server meer nodig. Directe toegang tot de schermen verloopt via cloud infrastructuur (internet), ook is hiervoor een applicatie op smartphone en tablet beschikbaar. Zo kunt u altijd en overal de getoonde content op de schermen aanpassen of veranderen. Uiteraard staat ThisPlays2 ook klaar om u hierbij te assisteren.

Voor al uw content vraagstukken staat onze creatieve afdeling voor u klaar. ThisPlays2 creëert animaties en motion graphics die kunnen worden getoond op het scherm, dit alles compleet in lijn met uw eigen huisstijl of met de winkelbeleving die u wilt creëren.

Zebrix