Het begon meer dan 100 jaar geleden in Breda, in 1907. Inmiddels is Aartsen een echt internationaal opererend bedrijf in de groenten en fruitsector, met vestigingen en partners in alle delen van de wereld. Aartsen is een echt familiebedrijf met inmiddels de vierde generatie aan het roer. Het hoofdkantoor is gehuisvest in Breda in een monumentale boerderij met een modern kantoorpaviljoen.

ThisPlays2 werkte nauw samen met Frank van der Velden (operationeel directeur Aartsen) en interieurarchitect Jan Geysen (PUUR interieurarchitecten) door in het schitterende nieuwe pand aan de slag te gaan met enkele vernieuwende multimediale toepassingen. Bezoekers worden verwelkomd door de “luchthavenschermen” aan de balie, nemen plaats in de comfortabele lounge zetels en worden geïnspireerd door de slow-motion beelden op de grote horizontale videowall. Klanten worden meegenomen naar de collage van 9 schermen en worden uitgenodigd om alleen of samen met een medewerker het volledig verhaal van Aartsen te ontdekken via het aanraakscherm. En als kers op de taart gaan ze samen op de foto, die kan worden gemaild of afgedrukt en op de monumentale wereldkaart.

Martijn van der Zwalm – Marketing & Communicatie bij Aartsen:

“Samen met ThisPlays 2 hebben wij de ultieme relatiebeleving kunnen creëren. Allereerst kunnen wij onze relaties verwelkomen met persoonlijke boodschappen via onze “Arrivals & Departures” schermen. Daarnaast kunnen onze mensen nu d.m.v. het interactieve scherm onze relaties van over de hele wereld laten zien wie wij zijn aan de hand van een digitale brochure. ThisPlays2 heeft goed geluisterd naar onze wensen en hier de juiste ondersteuning en advisering bij gegeven, waardoor wij nu een eindresultaat hebben waar wij uitermate tevreden over zijn.”