Comme Chez Nous

Onderweg zijn kan soms druk, vervelend of net ontspannend zijn. Daarom biedt Comme Chez Nous in hun 34 vestigingen 7/7 dagen een snelle service en een gezellige en functionele zithoek aan om te ontspannen, te werken of te genieten van vers bereide broodjes in een fijne omgeving. Of je nu op reis bent, onderweg naar het werk of toevallig passeert. Hun missie bestaat erin iedereen met een goed gevoel terug op pad te sturen.

Alexander van Comme Chez Nous: “We wilden een mooi visueel beeld scheppen achter de kassa.”

Welkom in de gezellige broodjesbar van Comme Chez Nous

Achter elke Kassa van Comme Chez Nous zijn er menuschermen in de lengte geplaatst die het menu, de prijzen en relevante info tonen aan de consument. De content van deze beeldschermen is zo ontworpen zodat alles zeer duidelijk en snel gelezen kan worden.

Comme Chez Nous specialiseert zich vooral in ‘food on the go’, wat wil zeggen dat de consument graag snel en tussendoor langskomt voor een ontbijt, lunch of snack. Toch zitten er nog dynamische aspecten in zodat de toeschouwer geprikkeld wordt om naar de menuborden te blijven kijken.

Informeren, inspireren en doen watertanden

Het gezellige interieur in de broodjeszaak van Comme Chez Nous zorgt er voor dat je graag even blijft zitten, zodat je kan genieten van een tasje koffie en een momentje rust tussendoor.

De schermen zijn daarom zodanig geplaatst dat ze aangenaam en modern zijn om naar te kijken. Ze passen perfect binnen het interieur van de zaak.

Verse broodjes, heerlijke snacks, gekoelde of warme dranken en snoepgoed. Allemaal in een modern, gezellig jasje.

Neem hier een kijkje op de website van Comme Chez Nous: https://www.commecheznous.shop/

ThisPlays2 is partner en verdeler van Samsung beeldschermen in en rond België.

Wil je graag meer klantenverhalen lezen?

Wil je graag meer blogberichten zien?

Volg ons ook op FacebookInstagram & op Linkedin!


Gerelateerde cases