Profile

Profile Antwerpen ​werkt met monteurs met jarenlange ervaring. Hierdoor beschikken ze over specialistische kennis op vele verschillende gebieden. Ze kunnen een volledige autoservice aanbieden voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist.

Daarnaast zijn ze gespecialiseerd op het gebied van autobanden. Verder geven ze graag advies over bijvoorbeeld ​zomerbanden​, ​winterbanden​ en ​vierseizoenenbanden​.

Een content creatie op maat

Profile Tyrecenter was op zoek naar een beeldscherm met een content creatie, dat zowel inspireert als informeert.

Informeren maar ook inspireren

Het content-team van ThisPlays2 ging hiermee aan de slag. Ze maakten een content creatie vol fijne beelden en informatie. Die werd gebaseerd op de huisstijl van Profile. Niet enkel praktische informatie maar ook leuke weetjes en tips voor klanten worden op het beeldscherm getoond.

Zo kunnen klanten die even moeten wachten tijdens de montage of herstelling op een aangename manier geïnformeerd worden. Dit over alle producten en diensten van Profile Tyrecenter. Hiermee wordt de hoge graad van klantvriendelijkheid onderstreept die de organisatie bereikt in België.

uw persoonlijke content-programmeur

Dit alles wordt vlot beheerd via het Zebrix Platform. Het wordt ondersteund door de content en technische afdeling van ThisPlays2. De klanten van ThisPlays2 staan rechtstreeks in contact met content-programmeur Kenny. Hij legt het gebruik van de software heel goed en duidelijk uit. Ook naar eventuele andere organisaties in het gebouw en/of bedrijf toe.

Kenny staat altijd klaar om extra ondersteuning te bieden.

Wil je graag meer klantenverhalen lezen?

Wil je graag meer blogberichten zien?

Volg ons ook op FacebookInstagram & op Linkedin!