Oraphon hoorcentrum is een hoor- en communicatiecentrum dat op het gebied van de volledig onzichtbare in-het-oor hoortoestellen uniek is in Limburg, België en zelfs Europa. Daarnaast bieden zij aanverwante hooroplossingen voor ieders budget. Oraphon opent binnenkort zijn 4de vestiging.

Orpahon vroeg ThisPlays2 om alle communicatie over hun diensten en producten te vertalen in animatievideo’s. Deze boodschappen worden weergegeven achter de balie en in de wachtruimte. In de wachtruimte wordt de audio van de clips gekoppeld aan de hoortoestellen die in de demo ruimte staan. Zo kunnen klanten onmiddellijk de verschillende producten testen.

In de aanpaskamers hebben de gesprekken plaats met de specialisten. Op LCD schermen wordt ook hier de informatie over de verschillende systemen weergegeven. De specialist heeft de mogelijkheid om via de online toepassing op zijn PC op ene tablet de playlist te onderbreken en specifieke informatie weer te geven. Op die manier worden ingewikkelde processen op een zeer eenvoudige manier uitgelegd.

Oraphon beschikt met deze beeldschermcommunicatie, in marketing termen ook wel narrowcasting genoemd, over een zeer efficiënt, budgetvriendelijk en krachtig communicatiekanaal dat de intermenselijke interactie ondersteunt.