Patisserie Meeussen

Bakkerij in stijl

Patisserie Meeussen is een moderne brood- en patisseriezaak die tevens een gezellige koffiebar is. In een huiselijk en sfeervol interieur kunt u genieten van koffie of thee met een vers gebakje dat u zelf uitkiest. Patisserie is hun specialiteit: al de fijn afgewerkte creaties zijn ter plaatse bereid met traditionele producten en een vernieuwende touch!

Van s’morgens tot de namiddag

Bij Patisserie Meeussen kunt u de ganse dag terecht: van het ontbijt tot de lunch of voor een gemoedelijk koffietje tijdens de namiddag! Tijdens de zomerperiode bieden ze ook vers schepijs aan waarvan u bij mooi weer op het terras kunt genieten.

Broodje van de week

Dit grote aanbod wilden ze op een efficiënte manier laten zien aan hun klanten. Het werd geen gewoon menubord. Het was ook de bedoeling dat specifieke acties en promoties extra in de verf konden worden gezet. Door het duidelijk weergeven van “het broodje van de week” zien we een duidelijke omzetstijging van deze specifieke aanbieding.

Lekkernijen weergeven met de juiste software

ThisPlays2 creëerde via de gebruikelijke software enkele templates waarop Meeussen lekkernijen kon weergeven. Deze templates worden afgewisseld met enkele animaties die de aandacht naar het menubord versterken.

Patisserie Meeussen

@TheMotion3

Wil je graag meer klantenverhalen lezen?

Wil je graag meer blogberichten zien?

Volg ons ook op FacebookInstagram & op Linkedin!


Gerelateerde cases