Voor al uw print & drukwerk!

Universitas is reeds 40 jaar de innovatieve, duurzame digitale drukkerij in Schoten bij Antwerpen. Ze zijn trendsetter in de grafische sector en bieden u een full service pakket aan. Van advies en opmaak, over drukken en afwerken, tot en met de volledige automatisatie van uw POD – Print on Demand workflows.

Ze leveren alle soorten print & drukwerk, van visitekaartjes over brochures en affiches tot cursusmateriaal en boeken, en dit vanaf 1 exemplaar tot grote volumes in een ruim gamma aan formaten.

Boven alles primeert hun betrouwbaarheid en een flexibele, persoonlijke aanpak. Ze werken efficiënt, snel en denken graag creatief met u mee.

Interne communicatie in de drukkerij

Universitas zocht een innovatief systeem om klanten te verwelkomen. Bovendien zouden schermen kunnen zorgen voor interne communicatie, waarbij de medewerkers op de hoogte blijven van alle successen en informatie in en rond Universitas.

ThisPlays2 creëerde alle templates, sjablonen en animaties, die werden opgeladen in de Zebrix beheersoftware. Wanneer de schermen werden geïnstalleerd, was hun eigen TV kanaal “Universitas TV” onmiddellijk live. Na de installatie werd de training gegeven en gebeurt de overdracht, vanaf dan kan de klant autonoom aan de slag.

Hoe gaat ThisPlays2 te werk?

ThisPlays2 hanteert de COSOS methodologie: COntent, SOftware en Schermen. Bij ThisPlays2 starten we steeds 2 trajecten op voor narrowcasting: het creatieve en het technische.

Voor het creatieve traject wordt samen met de content-afdeling een content-plan uitgewerkt voor de specifieke doelgroep van jouw winkel en het opstartpakket van video-animaties uitgewerkt. We zorgen voor met de digitale content voor de perfecte boodschap voor jouw doelgroep.

Voor het technische traject komen we samen met onze techniekers ter plaatse. We bespreken waar de narrowcasting hardware zal worden geïnstalleerd en hoe de bekabeling en internetaansluiting loopt. We installeren minutieus al deze componenten tot volledige tevredenheid.

ThisPlays2 is vanaf dan dagelijks bereikbaar voor alle ondersteuning voor het narrowcasting systeem op het vlak van creatie en programmatie van de beelden in de narrowcasting software.

Wil je graag meer klantenverhalen lezen?

Wil je graag meer blogberichten zien?

Volg ons ook op FacebookInstagram & op Linkedin!
Gerelateerde cases