ZEB

HOORAY! IT’S TODAY!

Welkom bij ZEB, dé MULTI-BRAND FASHION STORE met winkels in heel België. Met héél veel goesting en passie gaan ze elke dag aan de slag om shoppen plezierig te maken en om hun klanten blij te maken.

Inspireren

In de nieuwe pilootwinkel in Merchtem heeft de directie beslist om in elke afdeling een beeldscherm te monteren, dat voor inspiratie moet zorgen rond producten en accessoires.

ThisPlays2 plaatste 5 beeldschermen en een spiegelscherm, wat zorgt voor een dynamische omgeving en waarbij klanten de kleding zien gedragen worden door BV’s zoals Tom Waes en Astrid Bryan. De marketingafdeling kan de content makkelijk zelf aanpassen door één klik op de knop.

Klanten zien de meest recente collecties in perfecte beeldkwaliteit en de juiste RGB kleuren, digitaal kledingadvies wat hen ondersteunt in het maken van de juiste keuze.

Ondersteuning door de content en technische afdeling van ThisPlays2

Dit alles wordt vlot beheerd en ondersteund door de content en technische afdeling van ThisPlays2. De klanten van ThisPlays2 staan rechtstreeks in contact met content-programmeur Kenny & grafisch ontwerpster Morgane. Zij leggen het gebruik van de software heel goed en duidelijk uit. Zij staan altijd klaar om extra ondersteuning te bieden. 

Hoe gaat ThisPlays2 te werk?

ThisPlays2 hanteert de COSOS methodologie: COntent, SOftware en Schermen. Bij ThisPlays2 starten we steeds 2 trajecten op voor narrowcasting: het creatieve en het technische.

Voor het creatieve traject wordt samen met de content-afdeling een content-plan uitgewerkt voor de specifieke doelgroep van jouw winkel en het opstartpakket met video-animaties uitgewerkt. Deze digitale content is de perfecte boodschap voor jouw doelgroep.

Voor het technische traject komen we samen met onze techniekers ter plaatse. We bespreken waar de narrowcasting hardware zal worden geïnstalleerd en hoe de bekabeling en internetaansluiting loopt.

We installeren minutieus al deze componenten tot volledige tevredenheid. ThisPlays2 is vanaf dan dagelijks bereikbaar voor alle ondersteuning voor het narrowcasting systeem op het vlak van creatie en programmatie van de beelden in de narrowcasting software.

Wil je graag meer klantenverhalen lezen?

Wil je graag meer blogberichten zien?

Volg ons ook op FacebookInstagram & op Linkedin!


Gerelateerde cases