Digital Signage

Doelstellingen Digital Signage

Tegenwoordig is beeldschermcommunicatie de aangewezen manier om klanten, bezoekers en passanten te informeren, inspireren of stimuleren. Beeldschermcommunicatie wordt ook wel digital signage genoemd. Bezoekers worden middels beeldschermen op de hoogte gesteld van informatie en/of aanbiedingen. Het kan tevens worden ingezet voor interne communicatie.

Een beeldscherm in de winkel zorgt ervoor dat mensen andere vragen stellen die anders niet zouden worden gesteld. Zo ontstaat er interactie tussen klanten en de verkoopmedewerkers, wat een omzetverhogend effect heeft. Bewegende beelden op een scherm prikkelen bewust de hersenen van de klant.

Daarnaast hebben de digitale schermen een aanzuigende werking, zodat het voor passanten aantrekkelijker wordt om de winkel te betreden. De beeldschermen begeleiden klanten dan ook bij het verkoopproces en vertellen een duidelijk verhaal. Via digital signage zorgt u voor een goede uitstraling en motiverende sfeer in de winkel, zowel voor het winkelend publiek als bij de medewerkers.

Hoe we te werk gaan

ThisPlays2 hanteert de COSOS methodologie : COntent, SOftware en Schermen.

We starten dan ook steeds op met 2 trajecten: het technische traject en het creatieve traject.

De content-afdeling van ThisPlays2 werkt samen met de klant een content-plan en opstartpakket van video-animaties uit voor de schermen.

Onze techniekers komen langs in de winkel om de plaatsing van de schermen, bekabeling en internetaansluiting te bespreken en volledig in kaart te brengen. Vervolgens plaatst onze installatie-afdeling alle componenten van de digital signage schermen uiterst nauwkeurig, tot volledige tevredenheid van de klant bereikt is.

Zodra de displays operationeel zijn, is ThisPlays2 dagelijks bereikbaar voor ondersteuning op technisch vlak en voor de creatie van nieuwe animatie-beelden.

Het resultaat van digital signage

Digital signage van ThisPlays2 inspireert, informeert en motiveert klanten en medewerkers. Winkelmomenten worden hierdoor intenser en klanten loyaler. Dit resulteert uiteindelijk in een hogere omzet voor uw winkel.

digital signage