Over ons

Onze drijfveer is om dagdagelijks bij te dragen tot het succes van onze klanten door ervoor te zorgen dat de klanten van onze klanten zich goed voelen.

Dat doen we door mee te denken, altijd bereikbaar te zijn en te doen wat we beloven. Elke dag opnieuw, en met fierheid over de realisaties van onze klanten.

ThisPlays2 is een combinatie van creatievelingen en technici, van bedenkers en doeners, van durvers en critici, van alle expertise die nodig is om een project te doen slagen…

    

 • Bruno Hancké | CEO en concepts

  De empathische en  conceptuele denker die steeds tien stappen vooruit plant en daardoor misschien nogal idealistisch voor de dag komt.  Dat was hij toen hij in 1988 op de baan ging om zelfopgenomen muziekcassettes met achtergrondmuziek op legale wijze te verhuren aan kroegen en supermarkten. Dat is hij vandaag nog steeds, gefascineerd door technologie en de impact daarvan op menselijke interactie.

  Laat dit je echter niet afschrikken, integendeel. Bruno denkt concreet met je bedrijf mee en zorgt ervoor dat klanten en medewerkers steeds optimaal hun grenzen verleggen. Je zult verbaasd zijn over wat allemaal mogelijk is.

  Daarbovenop heeft hij een passie voor retro & auto’s en liefst beide tegelijk. Ook is hij een begenadigd moppentapper. Doe dat maar eens na.

  bruno.hancke@thisplays2.com

 • Bart Vyncke | COO - CTO

  Hij bedenkt en creëert uw videowall, touchscreen, narrowcasting verhaal of andere technische toepassingen die momenteel zelfs nog niet bestaan.

  Rustig, behoedzaam en steeds ver vooruit denkend, timmert hij aan uw concept en zal hij ervoor zorgen dat alles steeds optimaal werkt. Al is hij ons technisch meesterbrein die er mee voor zorgt dat alles vlekkeloos blijft draaien, deze kan-het-al is ook dj geweest en verbaast iedereen steeds door zijn creatieve oplossingen.

  bart.vyncke@thisplays2.com

 • Petra Couck | Office Manager

  Petra kent alle projecten en klanten, al was het maar omwille van de cijfers en feiten.

  Deze lieve dame zorgt voor de facturatie, dat klanten met plezier tijdig betalen en dat leveranciers correct betaald worden.

  Verder is Petra misschien wel de meest lenige van ThisPlays2, want die turnlessen zorgen ervoor dat ze in topvorm blijft voor al haar passies: haar gezin, haar vrienden en haar collega’s.

  petra.couck@thisplays2.com

 • Keith Voorhelst | Project Manager Planning

  Keith is “the man with a plan(ning)”. Op zijn CV staat Customer support, planner material handling, dispatcher, magazijnbeheer. Keith is verantwoordelijk voor de planning en communicatie voor alle nieuwe projecten. Hij doet de aankopen, communiceert met klanten en partners en zorgt samen met de monteurs dat alle installaties op tijd worden geïnstalleerd. Zijn passie voor muziek wordt vertaald in de ondersteuning en het management van een DJ Collectief, High Grade Sound.

  keith.voorhelst@thisplays2.com

 • Wesley Verbraken | Service Manager

  Wesley staat in voor de after service van onze klanten. Geen enkel obstakel is voor hem te moeilijk aangezien hij een passie heeft voor IT en technologie.
  Bij ThisPlays2 staat service bovendien hoog in het vaandel. Hij denkt pro-actief mee om samen tot een oplossing te komen.

  Wesley is geen katje om zonder handschoenen aan te pakken want na zijn werkuren beoefent hij nog 3 vecht- /verdedigingssporten.

  Wesley.verbraken@thisplays2.com

 • Kenny Van Roosbroek | Content creatie & programmatie, fotografie & video

  Uw dagelijkse beheer én programmatie van alle content is in betrouwbare handen bij Kenny.

  Rustig en gedisciplineerd neemt hij al uw content vragen tot zich en zorgt hij ervoor dat alles gesmeerd loopt. Met zijn creatief – technische achtergrond weet hij ook alles van fotografie. Hij weet ook alles van voetbal, maar dat is helaas voor na het werk.

  kenny.vanroosbroek@thisplays2.com

 • Morgane Rummens | Content creatie & Grafische vormgeving

  Met passie voor grafisch ontwerp, animaties en motion graphics creëert zij alle content. Haar creatieve kijk  zorgt ervoor dat uw content bij uw huisstijl past en er fris en hedendaags uitziet. After effects, illustrator en photoshop zijn haar troef.

  Hebt u graag een animatie video om uw bedrijf voor te stellen, of liever een nieuw logo? Dan bent u hier aan het goede adres!

  morgane.rummens@thisplays2.com

 • Antoine Hancké | Web Developer

  Antoine is de programmeur. Hij is gepassioneerd door alle talen, maar dan eigenlijk enkel programmeertalen. In zijn vrije tijd is hij druk in de weer met een ander klavier, een pianoklavier, zijn grote passie.

  antoine.hancke@thisplays2.com

 • David Van De Vyver | Muziek & programmatie

  Deze party deejay draait nu ook de heetste hits en ongeëvenaarde klassiekers tot bij u op de winkelvloer.

  Hij programmeert steeds flexibel de juiste muziek voor uw merk & beleving zodat uw klanten zich opperbest voelen in uw winkel. Op die manier anticipeert hij op nieuwe muziek stijlen en trends zodat u en uw merk steeds mee zijn.

  david.vandevyver@thisplays2.com

 • Kristof Gabriëls | Helpdesk

  Kristof is gepassioneerd voor alles wat te maken heeft met electro. Zo ondersteunt hij het technisch team van ThisPlays2.

  Met oog voor detail zorgt hij ervoor dat alle apparatuur perfect in orde blijft. Hebt u een technisch probleem? Kristof helpt u met plezier verder om een oplossing te vinden!

  kristof.gabriels@thisplays2.com

 • Dieter Claes | Installaties

  Kilometers en kilometers rijdt hij om de installaties te installeren. Geen enkele bout of schroevendraaier mankeert in zijn bestelwagen. Gedisciplineerd en voorzichtig gaat hij aan de slag en geniet van de momenten wanneer alles werkt. Dieter is een muziekliefhebber en staat regelmatig achter de draaitafels, tot in de vroege uurtjes als het moet.

  dieter.claes@thisplays2.com

 • Danny De Beir | Installaties

  Danny is één van de meest handige installateurs van ThisPlays2. Voor hem is schrijnwerkerij of metaalwerken geen enkel probleem, maar ook een meer technisch probleem aanpakken is een kolfje naar zijn hand. Danny is snel en vingervlug, zowel op het werk maar ook privé, wanneer hij samen met zijn bassgitaar, echtgenote en andere bandleden het ganse land rondtrekt met zijn coverband. Danny is het bewijs dat hedendaagse technologie en rock & roll hand in hand gaan…

  danny.debeir@thisplays2.com

 • Frank Van Steenbergen | Installaties

  Frank is ook een belangrijke schakel in ons installatieteam. Deze handige Harry is de man voor installaties waarbij wel wat werk met hout en staal bij komt kijken. Hij kan als geen ander gaten boren op de juiste plek. Maar ook op het vlak van aansluitingen en techniek is hij er als de pinken bij…

  frank.vansteenbergen@thisplays2.com