Over ons

Onze drijfveer is om dagdagelijks bij te dragen tot het succes van onze klanten door ervoor te zorgen dat de klanten van onze klanten zich goed voelen.

Dat doen we door mee te denken, altijd bereikbaar te zijn en te doen wat we beloven. Elke dag opnieuw, en met fierheid over de realisaties van onze klanten.

ThisPlays2 is een combinatie van creatievelingen en technici, van bedenkers en doeners, van durvers en critici, van alle expertise die nodig is om een project te doen slagen…

 

 • Bruno Hancké | CEO en concepts

  De empathische en  conceptuele denker die steeds tien stappen vooruit plant en daardoor misschien nogal idealistisch voor de dag komt.  Dat was hij toen hij in 1988 op de baan ging om zelfopgenomen muziekcassettes met achtergrondmuziek op legale wijze te verhuren aan kroegen en supermarkten. Dat is hij vandaag nog steeds, gefascineerd door technologie en de impact daarvan op menselijke interactie.

  Laat dit je echter niet afschrikken, integendeel. Bruno denkt concreet met je bedrijf mee en zorgt ervoor dat klanten en medewerkers steeds optimaal hun grenzen verleggen. Je zult verbaasd zijn over wat allemaal mogelijk is.

  Daarbovenop heeft hij een passie voor retro & auto’s en liefst beide tegelijk. Ook is hij een begenadigd moppentapper. Doe dat maar eens na.

  bruno.hancke@thisplays2.com

 • Bart Vyncke | COO - CTO

  Hij bedenkt en creëert uw videowall, touchscreen, narrowcasting verhaal of andere technische toepassingen die momenteel zelfs nog niet bestaan.

  Rustig, behoedzaam en steeds ver vooruit denkend, timmert hij aan uw concept en zal hij ervoor zorgen dat alles steeds optimaal werkt. Al is hij ons technisch meesterbrein die er mee voor zorgt dat alles vlekkeloos blijft draaien, deze kan-het-al is ook dj geweest en verbaast iedereen steeds door zijn creatieve oplossingen.

  bart.vyncke@thisplays2.com

 • Ann De Schrijver | Account Manager

  De frontvrouw van ThisPlays2  zorgt ervoor dat klanten altijd geholpen worden. Zij laat niemand in de kou staan, elke klant kent ze persoonlijk. Zij zorgt ervoor dat alle afdelingen perfect samenwerken en perfect weet wat ze moeten doen. Samen met Bruno denkt ze na over nieuwe sales & concepten. Zij zorgt voor de juiste facturatie en de dagelijkse lunch.

  ‘s vrijdags geniet ze van haar hond en in het weekend gaat ze ook graag op een podium staan als, nog maar eens, de frontvrouw van haar eigen band. Girl power heet dat.

  ann.deschrijver@thisplays2.com

 • Petra Couck | Office Manager

  Petra kent alle projecten en klanten, al was het maar omwille van de cijfers en feiten.

  Deze lieve dame zorgt voor de facturatie, dat klanten met plezier tijdig betalen en dat leveranciers correct betaald worden.

  Verder is Petra misschien wel de meest lenige van ThisPlays2, want die turnlessen zorgen ervoor dat ze in topvorm blijft voor al haar passies: haar gezin, haar vrienden en haar collega’s.

  petra.couck@thisplays2.com

 • Kenny Van Roosbroek | Content creatie & programmatie, fotografie & video

  Uw dagelijkse beheer én creatie van alle content is in betrouwbare handen bij Kenny.

  Rustig en gedisciplineerd neemt hij al uw content vragen tot zich en zorgt hij ervoor dat alles gesmeerd loopt. Met zijn creatief – technische achtergrond weet hij ook alles van fotografie. Hij weet ook alles van voetbal, maar dat is helaas voor na het werk.

  kenny.vanroosbroek@thisplays2.com

 • Morgane Rummens | Content creatie & grafische vormgeving

  Met passie voor grafisch ontwerp, animaties en motion graphics creëert ook zij samen met Kenny de content.

  Ze zorgt ervoor dat uw content bij uw huisstijl past en er fris en hedendaags uitziet. After effects, illustrator en photoshop zijn haar troef. Bovendien creëerde zij de thisplays2-animatie video.

  morgane.rummens@thisplays2.com

 • David Van De Vyver | Muziek & programmatie

  Deze party deejay draait nu ook de heetste hits en ongeëvenaarde klassiekers tot bij u op de winkelvloer.

  Hij programmeert steeds flexibel de juiste muziek voor uw merk & beleving zodat uw klanten zich opperbest voelen in uw winkel. Op die manier anticipeert hij op nieuwe muziek stijlen en trends zodat u en uw merk steeds mee zijn.

  david.vandevyver@thisplays2.com

 • Kristof Gabriëls | Helpdesk

  Kristof is gepassioneerd voor alles wat te maken heeft met electro. Zo ondersteunt hij het technisch team van ThisPlays2.

  Met oog voor detail zorgt hij ervoor dat alle apparatuur perfect in orde blijft. Hebt u een technisch probleem? Kristof helpt u met plezier verder om een oplossing te vinden!

  kristof.gabriels@thisplays2.com

 • Dieter Claes | Installaties

  Kilometers en kilometers rijdt hij om de installaties te installeren. Geen enkele bout of schroevendraaier mankeert in zijn bestelwagen. Gedisciplineerd en voorzichtig gaat hij aan de slag en geniet van de momenten wanneer alles werkt. Dieter is een muziekliefhebber en staat regelmatig achter de draaitafels, tot in de vroege uurtjes als het moet.

  dieter.claes@thisplays2.com

 • Danny De Beir | Installaties

  Danny is één van de meest handige installateurs van ThisPlays2. Voor hem is schrijnwerkerij of metaalwerken geen enkel probleem, maar ook een meer technisch probleem aanpakken is een kolfje naar zijn hand. Danny is snel en vingervlug, zowel op het werk maar ook privé, wanneer hij samen met zijn bassgitaar, echtgenote en andere bandleden het ganse land rondtrekt met zijn coverband. Danny is het bewijs dat hedendaagse technologie en rock & roll hand in hand gaan…

   

 • Keith Voorhelst | Project Manager Planning

  Keith is “the man with a plan(ning)”. Op zijn CV staat Customer support, planner material handling, dispatcher, magazijnbeheer. Keith is verantwoordelijk voor de planning en communicatie voor alle nieuwe projecten. Hij doet de aankopen, communiceert met klanten en partners en zorgt samen met de monteurs dat alle installaties op tijd worden geïnstalleerd. Zijn passie voor muziek wordt vertaald in de ondersteuning en het management van een DJ Collectief, High Grade Sound.

  keith.voorhelst@thisplays2.com