Jouw Social Media in de kijker met de Seenspire Software

videowall ituh

ThisPlays2 werkt samen met Seenspire. 

Seenspire is een gebruiksvriendelijke software die het eenvoudig maakt om naast praktische info ook social media berichten en video’s te tonen. Deze informatie wordt automatisch vanuit de bestaande Social Media kanalen gehaald, en op een mooie visuele manier vertaald naar het scherm.

Voor een vlottere organisatie

Wanneer Seenspire gekoppeld wordt aan een Teams-account, kan de klant zelfs plannen, samenwerkingen, partners, trainingen, en nog veel meer, in de kijker zetten. De software kan op verschillende schermen weergegeven worden. Bij sommige klanten werd er een een heuse ‘Social Media Wall’ geïnstalleerd, en bij andere klanten installeerde Thisplays2 kiosken met touchscreens, die tactisch geplaatst werden doorheen de zaak. 

Cannaerts

De mogelijkheden hiervoor zijn eindeloos en kunnen op een originele en creatieve manier gepersonaliseerd worden. Dit aan de hand van het concept dat de klant zelf voor ogen heeft. Dankzij deze software worden ook bezoekers geprikkeld om de betreffende zaak te volgen op sociale media. 

Onze content-programmeur staat voor u klaar

Dit alles wordt vlot beheerd via het Zebrix Platform en ondersteund door de content en technische afdeling van ThisPlays2. De klanten van ThisPlays2 staan rechtstreeks in contact met content-programmeur Kenny. Hij legt het gebruik van de software heel goed en duidelijk uit, ook naar eventuele andere organisaties in het gebouw en/of bedrijf toe.

Kenny staat altijd klaar om extra ondersteuning te bieden. 

Wil je graag meer klantenverhalen lezen?

Wil je graag meer blogberichten zien?

Volg ons ook op FacebookInstagram & op Linkedin!

Tekst: Charlotte Hancké
Foto’s: ThisPlays2