Digital Signage

Digital Signage, wat zijn de doelstellingen?

Tegenwoordig is communiceren via beeldschemen de aangewezen manier om klanten, bezoekers en passanten op een interactieve manier digitaal te informeren, inspireren of stimuleren. Beeldschermcommunicatie wordt ook wel digital signage of electronic signage genoemd. Bezoekers worden middels beeldschermen visueel op de hoogte gesteld van producten, informatie en/of aanbiedingen. Hiermee stimuleert u verkoop. Het kan tevens worden ingezet voor interne communicatie. En een touchscreen behoort ook tot de mogelijkheden.

Een beeldscherm in de winkel zorgt ervoor dat mensen andere vragen stellen die zonder de multimedia displays anders niet zouden worden gesteld. Zo ontstaat er interactie tussen klanten en de verkoopmedewerkers, wat een omzetverhogend effect heeft. Digital content op een scherm prikkelt bewust de hersenen van de klant.

Daarnaast heeft een mediaplayer een aanzuigende werking, zodat het voor passanten aantrekkelijker wordt om de winkel te betreden. De beeldschermen kunnen ook dienen als brochure en begeleiden klanten dan ook bij het verkoopproces en vertellen een duidelijk verhaal. Via digital signage zorgt u voor een goede uitstraling en motiverende sfeer in de winkel, zowel voor het winkelend publiek als bij de medewerkers.

Hoe we te werk gaan

ThisPlays2 hanteert de COSOS methodologie : COntent, SOftware en Schermen.

We starten dan ook steeds op met 2 trajecten: het technische traject en het creatieve traject.

De content-afdeling van ThisPlays2 werkt samen met de klant een content-plan, vormgeving en opstartpakket van video-animaties uit voor de monitoren.

Onze techniekers met de juiste expertise komen langs in de winkel om de plaatsing van de LCD schermen, bekabeling en internetaansluiting te bespreken en volledig in kaart te brengen. Vervolgens plaatst onze installatie-afdeling alle componenten van de digital signage displays uiterst nauwkeurig, tot volledige tevredenheid van de klant bereikt is.

Zodra de displays operationeel zijn, is ThisPlays2 dagelijks bereikbaar voor ondersteuning en beheer op technisch vlak en voor de creatie van nieuwe animatie-beelden in het content management systeem.

Het resultaat van digital signage

Digital signage oplossingen van ThisPlays2 bieden vele voordelen. Het inspireert, informeert en motiveert klanten en medewerkers binnen het bedrijf. Winkelmomenten worden hierdoor intenser en klanten loyaler. Dit resulteert uiteindelijk in een hogere omzet voor uw winkel.

Digital signage expert in retail shopping malls

Digital signage in retail