DIGITOPIA VERWERFT THISPLAYS2

Wommelgem, 26 juni – Digitopia, de pionier op vlak van Digital Signage en Smart Office Solutions, kondigt de overname aan van THISPLAYS2, sinds 2008 specialist in Digital Signage en Business Music oplossingen in de Retail omgeving. THISPLAYS2 zal vanaf heden opereren binnen de Digitopia Group. Met de overname verstevigt de groep haar positie als belangrijkste onafhankelijke Digital Signage, Business Music & Smart Office speler in de Benelux.

Aanleiding voor de overname is de zoektocht van THISPLAYS2 naar een nieuwe partner die zorgt voor schaalvoordelen en een veilige haven om de leiderspositie binnen de Retail te bestendigen. Oprichter en bestuurder Bruno Hancké blijft op post als bestuurder en zal THISPLAYS2 verder doen groeien met een sterke focus op Retail en detailhandel. Jan Bussels wordt CEO en neemt samen met Sylvie Van de Leest de dagelijkse leiding waar van de bedrijven binnen de Digitopia Group.

Met de overname realiseert Digitopia Group een geconsolideerde omzet van 20 miljoen euro en beheert het meer dan 34.000 digitale touch points in 6 landen. Vanuit de twee vestigingen, Antwerpen (Wommelgem) en Deerlijk, zetten meer dan 50 medewerkers samen de stevige groei verder.

Jan Bussels: “Met de overname van THISPLAYS2 zet de Digitopia Group voor de tweede keer dit jaar een belangrijke strategische stap voorwaarts. Onze positie binnen de Digital Signage wereld wordt opnieuw versterkt via bijkomende klanten en partnerships.
Minstens even belangrijk is de verwerving van de Business Music software “Groevy” met bijhorende diensten alsook de uitgebreide ervaring met Zebrix (Manganelli) en Tizen (Samsung). Al deze elementen stellen ons als Digitopia Group in staat om zowel onze bestaande als nieuwe klanten een nog vollediger pakket aan diensten te bieden.

“Samen zorgen wij voor de juiste beleving en boodschap voor klanten, burgers & werknemers door middel van beeld, muziek en via innovatieve digitale interactie.”

Bruno Hancké: “Onze bedrijven kennen een lange geschiedenis, met ieder een eigen stijl en specialisme. Maar onze gezamenlijke interne waarden, de passie voor de klant, de schaalvoordelen en de optelsom van vaardigheden brengt ons in een mooie en competitieve positie waarbij we nog meer toegevoegde waarde kunnen bieden voor huidige en nieuwe klanten.”

Voor meer informatie:

Bruno Hancké – 0475 85 71 22
bruno.hancke@thisplays2.com
www.thisplays2.com

Jan Bussels – 0477 37 83 03
Jan.bussels@digitopia.be
www.digitopia.be