Odette Lunettes Gent

Zelfvertrouwen, zelfstandigheid en empowerment

Odette Lunettes is een merk met een duidelijke visie. Ze kijken anders naar design, en geven je daardoor een nieuwe manier om jouw persoonlijke stijl te ontdekken. Een Odette- bril geeft je vertrouwen, empowerment en zelfstandigheid.

Ze streven naar tijdloosheid met een edgy touch. Met andere woorden: jouw bril wordt jouw grootste kracht! Deze kracht en visie laten ze duidelijk zien in het interieur-ontwerp van hun vestigingen. Want ook daar zijn ze uniek.

Beeldschermcommunicatie in de etalage van Odette Lunettes Gent.

Odette Lunettes trekt jouw aandacht al vanop de straat met hun strakke etalageschermen. Dankzij hun mooie design-omkastingen blenden ze perfect bij het authentieke interieur van Odette Lunettes. Samen met ThisPlays2 kozen ze voor 55 inch Samsung Professional schermen met 4000 candela lichtopbrengst.

Deze sterke schermen kunnen makkelijk het daglicht overwinnen, en alsof dat niet genoeg is, passen ze hun helderheid vanzelf aan aan de weersomstandigheden. Niet te vergeten dat één van de 2 schermen een dubbelzijdig scherm is, waardoor je ook binnen in de winkel kan genieten van de mooie content & boodschappen van Odette Lunettes.

Foto’s: Charlotte Hancké

Wil je graag meer klantenverhalen lezen?

Wil je graag meer blogberichten zien?

Volg ons ook op FacebookInstagram & op Linkedin!


Gerelateerde cases