Hawaiian Pokébowl Wijnegem

Over Hawaiian Pokébowl

Poké bowls zoals ze bedoeld zijn. Altijd vers en met een glimlach voor je klaargemaakt. Hawaiian Pokébowl maakt alles zelf. Zo geven ze je de beste prijs-kwaliteitverhouding. Supersnel superfood zou je het kunnen noemen. Dit is hoe Hawaiian de toekomst van fastfood verandert.

Bij Hawaiian maken we fastfood waar je echt heel blij van wordt. Hun geheim? De Centrale Keuken: in onze keuken in Antwerpen selecteren ze persoonlijk elk stuk groente, vlees of vis voor je poké bowl. Zo zijn ze zeker dat ze je de beste ingrediënten serveren. En omdat ze alles zelf doen, wordt u ook blij van hun prijzen. Dubbel genieten!

4 menuborden tegen een Hawaiian greenwall.

Wanneer je bij Hawaiian Pokébowl komt bestellen, kan je het hele menu bekijken tegen een groene oase. Je waant jezelf in een resort in Hawaï. Doorheen de gehele zaak wordt er gebruik gemaakt van texturen en warme kleuren. Zin in een vakantiemomentje in eigen land? Ga heerlijke pokébowls proeven in deze gezellige omgeving. Je kan zelfs je eigen bowl samen stellen.

waiian Pokébowl Elsene

De samsung beeldschermen zijn verticaal geplaatst en leunen een beetje naar voren om zo de leesbaarheid voor de klant te maximaliseren. De content van Hawaiian Pokébowl wordt door het ThisPlays2 content-team geprogrammeerd in het Zebrix-platform.

Hawaiian Pokébowl Arnhem
Hawaiian Pokébowl Hasselt

Foto’s: ThisPlays2

Wil je graag meer klantenverhalen lezen?

Wil je graag meer blogberichten zien?

Volg ons ook op FacebookInstagram & op Linkedin!