Heilig Hart Ziekenhuis Lier

‘Een hart voor zorg’, onder dat motto gaan de medewerkers van het HeiligHartziekenhuis Lier dagelijks aan de slag om zo’n 68.000 patiënten per jaar bij een spoedopname, een dag-of meerdaags verblijf te verzorgen. Zij beschikken over de expertise en medische apparatuur om de meeste aandoeningen te behandelen. Ze werken samen in netwerken om de kwaliteit en continuïteit van zorg te garanderen.

ThisPlays2 is vooral actief in de retail-sector, werkt voor bedrijven (ontvangstruimtes) maar is ook meer en meer actief in de gezondheids- en medische sector. Enkele weken geleden startte de samenwerking met het Heilig-Hartziekenhuis in Lier.

ThisPlays2 plaatste beeldschermen in de ontvangstruimte en de wachtzalen van het ziekenhuis. Op die manier wordt de communicatie met patiënten en bezoekers geoptimaliseerd en slagen we erin om het stress niveau te doen dalen en een meer ontspannen sfeer te creëren.

Barbara Kempeneers is de communicatieverantwoordelijke van het Heilig-Hartziekenhuis.
We vragen haar wat beeldschermcommunicatie betekent voor het ziekenhuis en hoe ze de samenwerking met ThisPlays2 ervaart.

Neem een kijkje op de Website van het ziekenhuis

Hoe gaat ThisPlays2 te werk?

ThisPlays2 hanteert de COSOS methodologie: COntent, SOftware en Schermen.

Bij ThisPlays2 starten we steeds 2 trajecten op voor narrowcasting: het creatieve en het technische.

Voor het creatieve traject wordt samen met de content-afdeling een content-plan uitgewerkt voor de specifieke doelgroep van jouw winkel en het opstartpakket van video-animaties uitgewerkt. We zorgen voor met de digitale content voor de perfecte boodschap voor jouw doelgroep.

Voor het technische traject komen we samen met onze techniekers ter plaatse. We bespreken waar de narrowcasting hardware zal worden geïnstalleerd en hoe de bekabeling en internetaansluiting loopt. We installeren minutieus al deze componenten tot volledige tevredenheid.

ThisPlays2 is vanaf dan dagelijks bereikbaar voor alle ondersteuning voor het narrowcasting systeem op het vlak van creatie en programmatie van de beelden in de narrowcasting software.

Wil je graag meer klantenverhalen lezen?

Wil je graag meer blogberichten zien?

Volg ons ook op FacebookInstagram & op Linkedin!


Gerelateerde cases