Heylen Ceramics

Al generaties lang haalt de familie Heylen niets dan het beste uit wat klei wereldwijd te bieden heeft. Hun verhaal is er dan ook één van een echt familiebedrijf, dat voor 100% thuis is in het hart van de Rupelstreek.

De huidige generatie steunt op 3 generaties kennis van gevelsteen en dakpannen om vandaag de bouwoplossingen van morgen te creëren.
Matthias Heylen startte in Antwerpen op ’t Eilandje een belevingsshowroom.

Bij Heylen zijn heel veel foto’s beschikbaar van alle werven. Samen met Webit creëerde ThisPlays2 een interactieve toepassing voor op de 3 grote touch screens in de winkel.
Op het eerste scherm wordt de “look-book” weergegeven, waar alle foto’s van werven en realisaties met een configurator kunnen worden opgeroepen. Het is zelfs zo dat een fysieke steen, die gekozen wordt door de klant of een adviseur, de schermen aanstuurt om alle beelden en informatie over en met die specifieke steen weer te geven. Een 2de scherm geeft de website weer en een derde alle content op facebook, instagram en pinterest.

Op die manier worden klanten in een fysieke wereld van stenen ondergedompeld in een wereld van inspirerende beelden en extra informatie.