la belgique gourmande

Al meer dan 15 jaar brengen Henry en Carine het beste van verschillende Belgische ambachtelijke producenten samen.

Elk product wordt met passie en smaak geselecteerd, om u zo de fijnste Belgische lekkernijen te kunnen aanbieden. Als rasechte gastronomen, selecteren Henry en Carine binnen elke categorie de beste producten, om deze aan u voor te stellen. Zo kunt u bij La Belgique Gourmande heerlijke cuberdons met een vloeibaar hartje vinden, maar ook lekker malse wafels, verrukkelijke pralines, verse macarons, amandelen omhuld met chocolade, chocoladetruffels, ambachtelijke speculaas…

Klantervaring op nummer één.

La Belgique Gourmande hecht duidelijk veel belang aan de sfeer in hun winkels. Met veel zorg voor detail weerspiegelt iedere snoepwinkel de authenticiteit van België en zijn ambachtslui. U kunt hier antieke meubels, vintage voorwerpen, oude kratten , metalen dozen en historische toonbanken terugvinden.

Sluit bij het binnenkomen van de winkel uw ogen en laat u betoveren door deze magische wereld.

Storytelling en het tonen van de producten via digital signage

La Belgique Gourmande heeft 2 snoepwinkels in Brussel. In beide snoepwinkels zijn schermen met content geïnstalleerd van ThisPlays2. Via het Zebrix-platform kunnen ze zelf hun content uploaden en laten zien in de winkels.

Op de schermen wordt er getoond hoe de producten gemaakt worden en waar de smaakvolle ingrediënten vandaan komen. La Belgique Gourmande doen via deze mooie content aan storytelling, zodat hun klanten weten wie ze zijn en waar ze voor staan.

Niet enkel hun verhaal maar ook de heerlijke producten worden met smakelijke beelden voorgesteld in de winkel.

Wil je graag meer klantenverhalen lezen?

Wil je graag meer blogberichten zien?

Volg ons ook op FacebookInstagram & op Linkedin!