Ledlenser brengt LED-technologie aan het licht

Dry Battery Sales NV is een flexibele, dynamische KMO gespecialiseerd in de import, export, assemblage en distributie van een uitgebreid assortiment batterijen, koffers, verlichting en nog veel meer.

Ledlenser is ontstaan als het kleine broertje van Dry Battery Sales NV. Vandaag is dit kleine broertje uitgegroeid tot een wereldspeler op het gebied van zak- en hoofdlampen met de nieuwste LED-technologie.

Ledlenser produceert zaklampen van zeer hoge kwaliteit en in alle maten en vormen, van een klein zaklampje voor aan je sleutelhanger tot een volwaardige zaklamp. De ‘Led Lenser i9R’ is een zaklamp speciaal ontworpen voor de professionele gebruiker en geschikt voor elke klus.

Om dit product te promoten, heeft Ledlenser gebruik gemaakt van de showbox van ThisPlays2. Hierin wordt de zaklamp in de spotlight gezet en komen alle producteigenschappen en voordelen aan bod op een transparant scherm voor het product. De opvallende video animaties trekken op beurzen en in winkels onmiddellijk de aandacht van de klant.