Pizza Hut

Pizza Hut is de grootste restaurantketen ter wereld die gespecialiseerd is in pizza’s. In België heeft PizzaHut een aantal eigen restaurants alsook vele zelfstandige franchisenemers. In de restaurants en take-out wordt het volledige assortiment weergegeven op een videowall van 3 schermen. Hierdoor kan de klant op een snelle en efficiënte wijze zijn keuze maken.

ThisPlays2 leverde nieuwe Samsung schermen, creëerde sprankelende videoanimaties en templates, daardoor nu centraal met een gebruiksvriendelijke beheersoftware de bestaande menukaart alsook alle promoties vanuit het hoofdkantoor kunnen worden geprogrammeerd.

Hoe gaat ThisPlays2 te werk?

ThisPlays2 hanteert de COSOS methodologie: COntent, SOftware en Schermen. Bij ThisPlays2 starten we steeds 2 trajecten op voor narrowcasting: het creatieve en het technische.

Voor het creatieve traject wordt samen met de content-afdeling een content-plan uitgewerkt voor de specifieke doelgroep van jouw winkel en het opstartpakket met video-animaties uitgewerkt. Deze digitale content is de perfecte boodschap voor jouw doelgroep.

Voor het technische traject komen we samen met onze techniekers ter plaatse. We bespreken waar de narrowcasting hardware zal worden geïnstalleerd en hoe de bekabeling en internetaansluiting loopt.

We installeren minutieus al deze componenten tot volledige tevredenheid. ThisPlays2 is vanaf dan dagelijks bereikbaar voor alle ondersteuning voor het narrowcasting systeem op het vlak van creatie en programmatie van de beelden in de narrowcasting software.

Wil je graag meer klantenverhalen lezen?

Wil je graag meer blogberichten zien?

Volg ons ook op FacebookInstagram & op Linkedin!