Begonnen in de jaren 70 in Merksem als een kleine winkel in kantoor- en tekenmateriaal breidde Repro uit en groeide de planafdruk naar een volwaardige copyshop waarin het kopiëren van plannen een belangrijk onderdeel is.

In de jaren 80 was Repro gekend voor de verkoop van tekentafels en tekenpennen. Door de technologische evolutie zijn hier grootformaatprinters en toebehoren bijgekomen.

Het meetapparatuur met eerst de digitale afstandsmeters en nadien aangevuld met roterende lasers, waterpassen, theodolieten is er later aan toegevoegd.

Vandaag kan iedereen in de nieuwe winkel in Schilde terecht voor alle kantoor- en tekenmateriaal, alsook het copycenter voor alle drukwerk. En net over dit uitgebreide aanbod is zo veel advies en informatie beschikbaar voor passerende en aanwezige klanten. Hiervoor werd een etalagescherm met hoge lichtopbrengst geïnstalleerd en binnen aan de balie van het copycenter een groot 65 inch scherm. Om deze manier blijven klanten up-to-date over nieuwe producten en diensten bij Repro.