Samsung – ‘The Wall’ in Zebrastraat Gent

We trokken naar de Zebrastraat in Gent om in gesprek te gaan met Lawrence Liedts, over de samenwerking met ThisPlays2. ThisPlays2 plaatste in 2021 twee schermen in de hoekramen van Zebrastraat.

“Kunst en cultuur,

het zit verweven in alles

wat Zebrastraat doet.”

Lawrence Liedts vertelt iets meer over de samenwerking met ThisPlays2

Deze schermen bestaan uit 4×2 The Wall panelen van Samsung, Samsung Professional LED panels, met een pitch van p1.6, in een 1 x2 opstelling en 1.200 candela lichtopbrengst. Samen met Lawrence & Christophe werd er naar een oplossing gezocht voor een perfect op maat gemaakte omkasting, die 5 cm afstand houdt van het raam.

Schermen bij Zebrastraat

Zebrastraat

De Zebrastraat is een bruisende plek. Je kan er wonen, cultuur beleven en evenementen organiseren.

In Zebrastraat kan je terecht voor evenementen en vergaderingen, in een bruisende setting van culturele activiteiten, hedendaags wonen omringd door een indrukwekkende kunstcollectie.

De flexibele woonformules zijn ontworpen voor de zoekende mens die alle opties wil openhouden. Maar ook voor wereldburgers die vandaag niet weten waar ze volgend jaar zullen werken of voor nieuwsgierige mensen die zich geprikkeld voelen door kunst.

Op donderdagavond bieden ze een platform aan met literatuur, maatschappelijk debat, film en theater. De tentoonstellingen worden steeds ambitieuzer en de publiek toegankelijke kunstcollectie blijft maar uitbreiden.

In de Zebrastraat worden de meest uiteenlopende evenementen voor het bedrijfsleven en de academische wereld georganiseerd, van opleidingen en vergaderingen tot exclusieve productvoorstellingen. Up-to-date multimedia, lekkere catering, een gezellig kader… het hele plaatje klopt.

LED – schermen op maat

Lawrence en Christophe wisten heel goed waar ze naar op zoek waren. Ze wilden beeldschermcommunicatie in de hoekschermen aan de inkom van Zebrastraat. Deze schermen moeten advertenties tonen die van op een dichte afstand, in goede kwaliteit bekeken kunnen worden door bezoekers.

Omdat de schermen perfect moesten passen in de hoekramen, was het ook van groot belang dat de afmetingen exact overeenkwamen met de ruimte die er ter beschikking was.

Samsung kon deze schermen in de exacte afmeting 92 x 80 cm leveren. ThisPlays2 maakte voor deze panelen een op maat gemaakte omkasting in hoekvorm die perfect past in de beschikbare ruimte van Zebrastraat.

Hoe gaat ThisPlays2 te werk?

ThisPlays2 hanteert de COSOS methodologie: COntent, SOftware en Schermen. Bij ThisPlays2 starten we steeds 2 trajecten op voor narrowcasting: het creatieve en het technische.

Voor het creatieve traject wordt samen met de content-afdeling een content-plan uitgewerkt voor de specifieke doelgroep van jouw winkel en het opstartpakket van video-animaties uitgewerkt. We zorgen voor met de digitale content voor de perfecte boodschap voor jouw doelgroep.

Voor het technische traject komen we samen met onze techniekers ter plaatse. We bespreken waar de narrowcasting hardware zal worden geïnstalleerd en hoe de bekabeling en internetaansluiting loopt. We installeren minutieus al deze componenten tot volledige tevredenheid.

ThisPlays2 is vanaf dan dagelijks bereikbaar voor alle ondersteuning voor het narrowcasting systeem op het vlak van creatie en programmatie van de beelden in de narrowcasting software.

Foto’s: Charlotte Hancké

Wil je graag meer klantenverhalen lezen?

Wil je graag meer blogberichten zien?

Volg ons ook op FacebookInstagram & op Linkedin!


Gerelateerde cases