Samsung Flip

Transformeer elke ruimte in een meeting room, profiteer van de veelzijdige connectiviteit en navigeer en communiceer met de touchfunctionaliteit. De Nieuwe Samsung Flip combineert de vertrouwdheid van een klassieke papieren flipchart met de efficiëntie van een aanraak scherm op kantoor.

Ontdek het plezier van ouderwets schrijven in een multifunctionele digitale dimensie, met een breed scala aan kleuren, stijlen en breedtes. Er kunnen tot 4 mensen tegelijkertijd schrijven, met wat voor tool dan ook. Dankzij de brede verbinding van Samsung Flip kunt u samen met uw team notities maken en delen in verschillende documenten, die allemaal optimaal leesbaar zijn.

Het slimme, gebruiksvriendelijke menu van Samsung Flip vergemakkelijkt navigatie zodat u toepassingen sneller kunt openen en content direct volledig zichtbaar is. Facilitators kunnen ook individuele content apart bekijken en rechtstreeks op het scherm wijzigingen aanbrengen.

De connectiviteit van Samsung Flip maakt een volledig gesynchroniseerde, gebruikersvriendelijke samenwerking mogelijk. Verbind uw persoonlijke apparaten met het centrale scherm voor het interactief delen van content en maken van aantekeningen.

Iedereen die weleens bij een vergadering zit, weet hoe frustrerend het kan zijn om handgeschreven verslagen door te sturen. Met de Samsung Flip behoort dit tot het verleden. Bewaar gesprekken en belangrijke content in de centrale opslagruimte van het display, en deel eenvoudig met uw collega’s via mobiele en digitale kanalen.

Alle info vindt u hier: http://www.samsung.com/nl/business/monitors/flip-display-wm55h/

Of maak een afspraak om de Samsung Flip in levende lijve te komen testen.