Gezelligheid troef bij Waasland Shopping Center

In het Waasland Shopping Center kan je uren vertoeven. Dankzij hun uiteenlopende services is er voor zowel jong en oud genoeg om te ontdekken. Maar net daarom waren er ook schermen bij de infobalie nodig om deze services te verduidelijken.

Bewegende beelden prikkelen

onbewust de hersenen van de

klant en creëren een aanzuig-effect.

Schermen bij de infobalie

Wanneer Toon De Meester in 2017 contact op nam met ThisPlays2, was hij vooral op zoek naar een manier om de klanten te informeren, maar ook te inspireren. Bewegende beelden prikkelen onbewust de hersenen van de klant en creëren een aanzuig-effect.

In het Waasland Shopping Center kan je een prachtige infobalie terugvinden. Het is een cirkelvormig paviljoen waar de klant rondom kan lopen. In dit paviljoen zijn er 2 Samsung-schermen verticaal geïntegreerd, die perfect passen binnen het design.

Inspireren en informeren met schermen bij de infobalie

Toon wilde graag dat klanten op een gemakkelijke manier weet zouden krijgen van de verschillende services van het Waasland Shopping. Zo moesten de schermen bij de infobalie er bijvoorbeeld voor zorgen dat klanten op de hoogte werden gebracht over de personal shoppers die ze ter beschikking stellen.

Inspirerende beelden zorgen voor meer verkoop. Bovendien vertelt beeldschermcommunicatie het verhaal van de zaak, ondersteunt het de uitstraling en de sfeer van het Waasland Shopping center. Ook informatie over de gratis wifi die aangeboden wordt en informatie over de mobiliteit in – en rond het shopping center worden op de schermen bij de infobalie weergegeven.

Schermen bij de infobalie verbeteren de communicatie tussen de klant en de medewerker

Evenzeer vond hij het belangrijk dat de klanten konden zien waar ze terecht konden met hun vragen over bijvoorbeeld gift cards en/of over on-en offline services die ze aanbieden. De schermen bij de infobalie zorgen voor een positieve motiverende sfeer bij zowel klanten als medewerkers.

Dankzij de schermen bij de infobalie stellen klanten vragen over nieuwe producten die ze anders niet zouden stellen, wat zorgt voor meer interactie tussen klanten en verkoopmedewerkers.

Onze content-programmeur staat voor u klaar

Dit alles wordt vlot beheerd via het Zebrix Platform en ondersteund door de content en technische afdeling van ThisPlays2. De klanten van ThisPlays2 staan rechtstreeks in contact met content-programmeur Kenny. Hij legt het gebruik van de software heel goed en duidelijk uit, ook naar eventuele andere organisaties in het gebouw en/of bedrijf toe.

Kenny staat altijd klaar om extra ondersteuning te bieden.

Achtergrondmuziek op maat

Ten Slotte verzorgt de muziekafdeling van Thisplays2: Groevy, ook de achtergrondmuziek die je hoort in de gangen van het Shopping Center. Dankzij de fijne achtergrondmuziek wordt winkelen een echte beleving. Groevy installeerde een muzieksysteem dat ook de audio berichten weergeeft. Zo worden bezoekers optimaal geïnformeerd over events, winkelzondagen,…

Wil je graag meer klantenverhalen lezen?

Wil je graag meer blogberichten zien?

Volg ons ook op FacebookInstagram & op Linkedin!


Gerelateerde cases