ThisPlays2 als premium sponsor van Levensloop

Over Levensloop

Levensloop is de solidariteitsbeweging van Stichting tegen Kanker die mensen die kanker hebben of hebben gehad in de bloemetjes zet. Tegelijk zamelt Levensloop ook geld in ten voordele van wetenschappelijk kankeronderzoek en lokale projecten die bijdragen aan het welzijn van patiënten en hun naasten.

Het hele jaar door kan je deelnemen aan verschillende activiteiten in de buurt gaande van kleine activiteiten zoals workshops, lezingen en wandelingen tot een groots 24-uurs evenement. Tijdens dit evenement kan je samen wandelen en lopen in estafette en toon je je solidair met onze Vechters. Alle Levenslopen sluiten samen het jaar af tijdens de nationale Kaarsenceremonie op 21/12, een magisch moment dat moed geeft aan Vechters en naasten.

Scherm aan de receptie

Dit jaar waren ThisPlays2 en TheMotion3 aanwezig op het event in Schoten. ThisPlays2 installeerde een samsungscherm binnen in het kasteel van Schoten, in de zaal waar de receptie voor de vechters doorging. Voor dit scherm maakte ons content team: TheMotion3 dynamische beelden die de sponsors toonden, de verschillende teams en het programma van het event.

Wayfinder aan de ingang van het kasteel

Ook buiten aan de ingang van het kasteel voorzag ThisPlays2 een scherm dat diende als wayfinder. Om tijdelijk een outdoor ledpaneel te kunnen plaatsen huurden we een Ledpaneel bij concullega LEDify. LEDify is een jong bedrijf dat zorgt voor een ideale combinatie van het juiste scherm, een innovatieve constructie en creatief beeldmateriaal.

Ook hier leverde het content team van ThisPlays2 dynamische beelden aan die alle info van het event toonden. Bijvoorbeeld waar de bezoekers zich bevinden en waar ze naartoe kunnen gaan. Ook de sponsors, teams, het programma en actuele info werden op dit scherm getoond.

Podiumscherm

LEDify bezorgde als sponsor het grote ledpaneel aan het podium, op het terrein achter het kasteel. Daar stonden ook de tentjes van de teams die leuke activiteiten, lekkernijen of producten voorzagen aan een kleine prijs. Op dit scherm werd ook alle voorgaande content van ThisPlays2 getoond.

Voor de verschillende ceremonies werden er voor dit scherm aparte animaties voorzien die gemakkelijk op het juiste tijdstip getoond konden worden. Er was een efficiënte manier voorzien om van de content op loop te switchen naar de éénmalige content van de ceremonies, en terug.

TheMotion3 & LEDify

Na deze fijne ervaring tussen TheMotion3 en LEDify, hebben we besloten om deze samenwerking in de professionele toekomst verder te zetten. Op die manier kan TheMotion3 de klant niet enkel helpen met hun persoonlijke en dynamische content, maar ook technisch bijstaan door ze door te verwijzen naar LEDify. LEDify ondersteunt de klant met veel expertise en een persoonlijke aanpak in het technische traject voor events en outdoor led panelen.

Neem hier een kijkje bij TheMotion3

Neem hier een kijkje bij Levensloop

Neem hier een kijkje bij LEDify

Wil je graag meer klantenverhalen lezen?

Wil je graag meer blogberichten zien?

Volg ons ook op FacebookInstagram & op Linkedin!