ThisPlays2 komt wereldwijd op tegen zwarte schermen

Online visibiliteit wordt steeds belangrijker en meer en meer bedrijven brengen nu ook diezelfde video content naar hun offline wereld in de winkel, in de ontvangsthal of in de wachtkamer. Het is belangrijk dat je deze lijn doortrekt naar je fysieke locatie zodat online en offline samensmelten. Beeldschermen zorgen voor een makkelijke integratie van je online-verhaal in je winkel of bedrijf.

Beeldschermcommunicatie of narrowcasting is niet meer onbekend en onbereikbaar. Het is overal toepasbaar en kan bij het juiste gebruik voor snelle en efficiënte communicatie zorgen. Veel bedrijven gebruiken al schermen maar die staan vaak uit of tonen content die verouderd en/of niet dynamisch is. En dus zijn doelstelling niet haalt, als die al zouden gedefinieerd zijn…

ThisPlays2 wil wereldwijd deze zwarte, statische schermen of niet up-to-date content bestrijden en zijn klanten bijstaan bij het creëren van unieke en krachtige communicatie.

ThisPlays2 breidt dagelijks zijn klantennetwerk uit. De meeste  klanten zijn gevestigd in België en Europa maar ook in Noord-Amerika worden meer en meer locaties geïnstalleerd. ThisPlays2 heeft de ambitie om de komende jaren zijn internationalisering door te zetten met partners over heel de wereld.