Videowalls achter de kassa

Videowalls achter de kassa zijn een populaire trend in retail- en horecaomgevingen. Ze bestaan ​​meestal uit grote LED-schermen die in een raster zijn gerangschikt om een meeslepende visuele ervaring te creëren.

Grote LED-walls trekken de aandacht.

De videowalls achter de kassa worden strategisch geplaatst. Ze dienen om de aandacht te trekken van klanten die staan te wachten in de rij om te betalen. Deze videowalls kunnen een verschillende soorten content weergeven zoals promotiemateriaal, advertenties, entertainment en nieuws.

Gebruik deze videowalls bijvoorbeeld om jouw producten en diensten onder de aandacht te brengen, speciale aanbiedingen en promoties te delen of om een aantrekkelijkere kassa-ervaring te creëren.

Versterk de klantbeleving dankzij een krachtige visuele ervaring met LED.

Eén van de belangrijkste voordelen van videowalls achter de kassa is het vermogen om een ​​indrukwekkende en visueel verbluffende ervaring te bieden voor jouw bezoekers. Met een groter en meeslepender scherm kan je een indrukwekkende omgeving creëren in jouw zaak die klanten aantrekt een ​​positieve indruk maakt. De schermen met hoge resolutie, levendige kleuren en dynamische inhoud geven jouw klanten een “wauw”-gevoel waardoor jouw zaak langer bij blijft.

Informeer en inspireer bezoekers met persoonlijke content op jouw videowall.

Videowalls achter de kassa kunnen ook worden gebruikt om jouw klanten te informeren over producten of diensten. Je kan deze displays gebruiken om zelfstudies of demonstraties van jouw producten weer te geven. Maar ook productrecensies en beoordelingen delen wordt gemakkelijker. Je kan zelfs realtime updates weergeven over voorraadniveaus of productbeschikbaarheid.

Betrek jouw bezoekers & creëer een onvergetelijke winkelervaring.

Over het algemeen kunnen videowalls achter de kassa een effectieve manier zijn voor retailers en andere bedrijven om klanten te betrekken. Promoot jouw producten en diensten, en creëer een onvergetelijke winkelervaring. Door deze displays strategisch te gebruiken, kan je de verkoop stimuleren, naamsbekendheid vergroten en een positievere en aantrekkelijkere winkelomgeving creëren.

Wil je graag meer klantenverhalen lezen?

Wil je graag meer blogberichten zien?

Volg ons ook op FacebookInstagram & op Linkedin!