Barouche

De Pita Republic

Bij Barouche hebben ze hun unieke identiteit gecreëerd op basis van hun liefde voor pita. Ze willen mensen samenbrengen en laten genieten van zelfgemaakte pita broodjes.

Na het bakken worden de broodjes gevuld met hoogwaardige ingrediënten. Alle sauzen zijn huisgemaakt en licht dankzij yoghurt. Naast vers gebakken vlees, serveren ze ook falafel en halloumi. Ook saladekommen en diverse bijgerechten worden aangeboden. Bij Barouche frituren ze niet; zoete aardappel partjes en falafel worden mee gebakken in de Barouche oven.

Presenteer je menu via digitale menuborden:

Barouche zocht een oplossing op maat voor hun digitale menu. We gingen persoonlijk langs om in gesprek te gaan met Barouche over hoe we het doel van de schermen zo efficiënt mogelijk kunnen behalen, om onderzoek te doen naar de perfecte plaatsing voor de schermen en opmetingen te doen.

De volgende stap is het maken van een simulatie, waar we de klant alvast visueel meenemen in de verschillende mogelijkheden van hun beeldschermcommunicatie op maat.

We installeerden op verschillende locaties de schermen voor hun digitale menu: bestaande uit Samsung QM50B met 500 candela professionele schermen (in Landscape positie), met een externe player gekoppeld aan het Zebrix programmatieplatform.

Dit is samengebracht in de COSOS methodologie, de succesvolle aanpak via Content, Software en Schermen.

De content-afdeling van ThisPlays2 maakte het ontwerp voor de menu op de schermen, creëerde dynamische animaties en sjablonentemplates binnen de huisstijl van Barouche. We startten samen met Barouche het volledige project op en programmeerden de clips in het Zebrix platform.

Barouche Antwerpen

Bij Barouche Antwerpen installeerden we 2 Samsung OM55N-S professionele
etalageschermen, met externe player gekoppeld aan het Zebrix-platform.

Op deze schermen worden smakelijke beelden afgespeeld waar de verschillende gerechten van Barouche in de kijker worden gezet. Zo maakt Barouche je van op straat ook warm voor een heerlijk broodje pita.

Niet alleen dat, maar er wordt ook aan storytelling gedaan via deze schermen om de klanten te informeren over deze nieuwe onderneming.


Gerelateerde cases