BNP Paribas Fortis

BNP Paribas Fortis in een oogopslag

Sinds mei 2009 maakt Fortis Bank deel uit van BNP Paribas. Onder de commerciële benaming BNP Paribas Fortis brengt de bank een compleet aanbod van financiële diensten voor particulieren, zelfstandigen, vrije beroepen en kleine en middelgrote ondernemingen.

Op het vlak van verzekeringen werkt BNP Paribas Fortis zeer nauw samen met AG Insurance, de grootste verzekeringsonderneming in België.

Bovendien biedt de bank gespecialiseerde oplossingen voor gefortuneerde particulieren, voor publieke instanties en voor financiële instellingen. Daarbij kan zij tevens putten uit de vakspecialiteiten van het internationale netwerk van de Groep BNP Paribas.

BNP Paribas,een leidende Europese financiële groep van wereldformaat, is de grootste depositobank in de eurozone en behoort volgens Standard en Poor’s tot de zes meest solide banken wereldwijd. De groep telt 200.900 medewerkers in 84 landen.

Be.Connected

BNP Paribas Fortis opent in Brussel een nieuw type kantoor: Be.Connected. Be.Connected is een ‘digital touchpoint’ in de directe nabijheid van een groot kantoor en met een uitgesproken accent op de promotie van het digitale aanbod van de bank. Je vindt Be.Connnected in de Nieuwstraat 136 in Brussel.

ThisPlays2 is de partner voor de digitale beeldschermcommunicatie in de etalage,en aan de videoconferencing-ruimte, de videowand met de social media wall en interactieve toepassingen over de diensten en het aanbod van de bank.


Gerelateerde cases