Het groot etalagescherm van vastgoedkantoor Jamar

Mee op zoek naar jouw droomhuis

Heb je hulp nodig bij het vinden van je droomhuis of wil je je huidige woning verkopen? Bij immokantoor Jamar in de Lange Lobroekstraat 67 in Antwerpen kan je rekenen op persoonlijke begeleiding en heldere communicatie van begin tot einde.

Ze gaan ver om de ultieme ervaring te creëren voor hun klanten, want, een huis kopen of huren is niet niks. Het gaat vaak over een koop-ervaring die de klant zich zal herinneren voor de rest van hun leven. Het is dus belangrijk om van dit proces een TOP-ervaring te maken.

Deze ervaring begint al bij de allereerste indruk. Net zoals wanneer je een huis gaat bezoeken, moet je ook als immokantoor een eerste goede indruk nalaten bij je klanten. Dit zorgt voor vertrouwen en een makkelijkere samenwerking.

Klantenbeleving bij jouw makelaar

De vastgoedsector is een sector waar je wel wat luxe mag uitstralen. Je wil namelijk de allerbeste thuis kunnen vinden voor je klanten. Deze eerste indruk begint niet binnen in het kantoor, maar wel al bij de buitenkant van je gebouw. Hoe ga jij als expert in de vastgoed zelf om met de architectuur van jouw pand?

Ledwall om zichtbaarheid te creëren vanop de straat

Jamar heeft hier een aantal zeer goede keuzes in gemaakt. Ze vestigden zich op het Mechels Plein in Antwerpen, in een gerenoveerd en stijlvol pand dat nog veel mogelijkheden met zich meedraagt. Deze mogelijkheden uiten zich bijvoorbeeld in de vele en hoge ramen die het pand aan de voorkant draagt. Jamar ging op zoek naar een manier om hun verhaal zichtbaarder te maken vanop het straat, naar potentiële klanten of vastgoed-geïnteresseerden.

Al snel zagen we de mogelijkheid om schermen te plaatsen in het bovenste gedeelte van de ramen, die zouden doorlopen als een banner over de breedte van het gebouw. Zo blijven de onderste ramen vrij om binnen in het kantoor te kunnen kijken en eventueel andere communicatie in te plaatsen.

Samen kozen we voor 6x 55 inch Samsung schermen met 4000 candela, om het daglicht te overwinnen.

Op deze schermen wordt via het Zebrix-platform relevante content en eye-catchers geplaatst. Onze content-afdeling TheMotion3 maakte een logo-animatie, een animatie van de Antwerpse skyline, een stappenplan voor het verkoops-proces en verwijzingen naar de website en de socials.

Motion graphics voor de banner door TheMotion3

Wil je graag meer klantenverhalen lezen?

Wil je graag meer blogberichten zien?

Volg ons ook op FacebookInstagram & op Linkedin!


Gerelateerde cases