Lincherie Amsterdam

Uniek lingerie winkelconcept

Lincherie is een uniek lingerie winkelconcept in de Nederlandse markt en biedt een verrassende shopervaring. Het is ontstaan uit liefde voor lingerie en badmode en de wens om hun klanten een exclusieve service, perfecte pasvorm en uitstekende kwaliteit te willen bieden. En dat alles in een moderne en luxueuze setting. Lincherie streeft ernaar een ongeëvenaarde winkelervaring te bieden in onze boetieks en online.

Hospitality services

Hun opgeleide Lingerie Stylistes adviseren elke vrouw over de maat en stijl die haar het best past. Ze noemen deze service “Lingerie Styling”, met als doel lingeriesets te vinden die perfect passen bij haar lichaam, persoonlijkheid en levensstijl. Dit is van groot belang aangezien 70% van de vrouwen de verkeerde bh draagt.

Een bezoekje aan een Lincherie boetiek is een echte openbaring. Je vindt er een ruim aanbod aan premium lingerie, nachtkledij en badgoed uit de allernieuwste collecties, maar het belangrijkste gebeurt bij Lincherie ´behind the curtains´. Elke klant mag rekenen op een gepersonaliseerde service.

Digital signage met etalageschermen

In de nieuwe conceptstore in de Huidenstraat in Amsterdam plaatste ThisPlays2 een groot etalagescherm. Daar worden klanten en voorbijgangers geïnspireerd met de meest recente collecties. Het etalagescherm is zo geplaatst dat het al vanop een afstand goed zichtbaar is, waardoor het oog van de voorbijganger getriggerd wordt, en er aandacht wordt getrokken naar de winkel.

Persoonlijke service met interactieve toepassingen

Er werd ook een kiosk met een interactief beeldscherm geplaatst in de winkel. Klanten verwijzen naar dit scherm om specifieke collectiestukken te mogen passen. Samen met de adviseur wandelen ze door de toepassing op het aanraakscherm om zo de gepaste stijl te vinden. Eenmaal ingescand, kan de klant het juiste stuk bestellen en wordt het onmiddellijk thuis geleverd.

Inspireren met dynamische collages

Als “final touch” werd er een beeldscherm geplaatst aan de muur, in de vorm van een collage tussen andere sfeerbeelden met de nieuwste collecties. Op dit scherm worden de nieuwste collecties mee getoond op een dynamische manier. Het inspireert de klanten die in de winkel zijn.

Hoe gaat ThisPlays2 te werk?

ThisPlays2 hanteert de COSOS methodologie: COntent, SOftware en Schermen. Bij ThisPlays2 starten we steeds 2 trajecten op voor narrowcasting: het creatieve en het technische.

Voor het creatieve traject wordt samen met de content-afdeling een content-plan uitgewerkt voor de specifieke doelgroep van jouw winkel en het opstartpakket van video-animaties uitgewerkt. We zorgen voor met de digitale content voor de perfecte boodschap voor jouw doelgroep.

Voor het technische traject komen we samen met onze techniekers ter plaatse. We bespreken waar de narrowcasting hardware zal worden geïnstalleerd en hoe de bekabeling en internetaansluiting loopt. We installeren minutieus al deze componenten tot volledige tevredenheid.

ThisPlays2 is vanaf dan dagelijks bereikbaar voor alle ondersteuning voor het narrowcasting systeem op het vlak van creatie en programmatie van de beelden in de narrowcasting software.

Wil je graag meer klantenverhalen lezen?

Wil je graag meer blogberichten zien?

Volg ons ook op FacebookInstagram & op Linkedin!


Gerelateerde cases