Revactief

Revactief biedt hun patiënten een totaalaanpak dankij een multidisciplinair team.

Het kineteam van Revactief heeft een uitgebreide, diepgaande maar vooral multidiciplinaire kennis van manuele therapie, sportkinesitherapie, postoperatieve revalidatie, pre-& postnatale kine, psychomotorische therapie bij kinderen, osteopathie en psychologie. Zo willen ze met hun verschillende experten een zo breed mogelijk patiëntenpubliek ondersteunen.

Een welkomstscherm aan de infobalie en wachtruimte

Wanneer je binnen stapt bij Revactief word je meteen verwelkomd aan de infobalie. Daar installeerde ThisPlays2 een Samsung Professional scherm, 43 inch ( 97 cm breedte x 56 cm hoogte) met 500 candela lichtopbrengst en een mat panel zonder reflectie.

Op dit scherm wordt de content volledig in de moderne huisstijl van Revactief weergegeven. Het team wordt voorgesteld in combinatie met de verschillende disciplines, maar ook relevante info over de verschillende therapieën of betaalmogelijkheden, openingsuren etc. worden hier op afgespeeld. Zo leren de patiënten tijdens het wachten de manier van werken en de praktijk beter kennen.

Logo – animatie voor Revactief

Voor het creatieve traject werd samen met de content-afdeling van ThisPlays2: TheMotion3 een content-plan uitgewerkt voor de specifieke doelgroep van Revactief. Het opstartpakket met video-animaties werd uitgewerkt en een logo-animatie mag daar in natuurlijk niet ontbreken.

Foto’s: Charlotte Hancké

Wil je graag meer klantenverhalen lezen?

Wil je graag meer blogberichten zien?

Volg ons ook op FacebookInstagram & op Linkedin!


Gerelateerde cases